Sváby: Nem trafikos vagyok - Szily Nóra interjúja

televízió műsorvezető Szily Nóra Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly tervei vannak a jövőben, és pontosan tudja, hogy annak idején milyen hibákat követett el. Sváby Andrást hétfőn Szily Nóra fogja kérdezni arról, hogy néz-e mostanában tévét, van-e benne sértettség, és szeret-e kockáztatni.

"Te inkább üzletláncot építő vagy...

Persze. Nem trafikos vagyok. Nagyon komoly terveim vannak, és azok tényleg megvalósulásra várnak pillanatokon belül. Ha valamiben hinni kezdek, akkor megállíthatatlan vagyok. Figyelj! A videoklinikában rajtam kívül senki nem hitt. A legközelebbi barátom se. És működik. Ez egy tartalomszolgáltató modell, amire több tematikát szeretnék ráhúzni. De vannak egészen más típusú terveim is. És van olyan célom is, amit majd 10-15 év múlva, idősebb koromra szeretnék elérni. Az még az én titkom. De mind a ketten meg fogjuk érni.

Már vannak korszakai az életünknek. Ha visszanézel, szeretgeted őket, vagy sok hibát látsz?

Pontosan tudom, hogy milyen hibákat vétettem. Ezen is szoktam gondolkodni, és úgy vélem, hogy a tévés létnek nagyon sok szépsége van, de az egyik hátránya az, hogy ha valami hibát csinálsz, az azonnal kiderül, mert látják. Emiatt is örülök, hogy lezártam ezt a korszakot az életemben."

Az interjút teljes terjedelmében hétfőn olvashatod a Life.hu-n!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.