Franco Marco párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézeget, integet, teli szájjal nevet, beszél hozzád, alapvetően kedves. Minden pasi képes erre - hála az evolúciónak -, egyik-másiknak még jól is áll, de nő legyen a talpán, aki mindebből kitalálja, hogy mit akar az alfahím. Mivel arra is sok férfi vetemedik ilyenkor, hogy bolondítsa kiszemelt asszonyát, hölgyolvasónk megelőzve a bajt, Franco Marcóhoz fordult tanácsért. 

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!


"Szia Marco!

Én egy 28 éves nő vagyok, 5 éve élek párkapcsolatban, a párom szokás szerint megcsalt, de ez nem is érdekel. Jobban foglalkoztat az, hogy van egy srác, akit szintén ismerek öt éve, és első látásra kialakult köztünk a szimpátia, de tudta, hogy van mellettem valaki, mivel ismeri. Ezzel a pasival nem beszélünk, hanem úgymond flörtölgetünk, ha véletlenül találkozunk. Ilyenkor mindig kedvesen integet, teli szájjal nevetve köszön, de volt már rá példa, hogy annyira boldog lett, amikor meglátott, hogy odajött hozzám beszélgetni, és a barátomról kérdezgetett, mintha tudni szerette volna, hogy vele vagyok-e még. Mivel megtudta, hogy nem szakítottam, továbbra is kedves volt, ugyanúgy kacérkodott velem, kacsintgatott rám, integetett boldogan, megpróbált azokra a helyekre járni, ahová én is, de továbbra sem szólt hozzám. Ilyenkor mindig mondott rólam valamit azoknak, akikkel volt, mert a következő találkozásnál már a barátai is úgy köszöntek, mintha régi ismerősük lennék, persze én is visszaköszöntem, de azt se tudom, kik azok. Fél éve kb. van egy barátnője, de nem tudom hova tenni a viselkedését, mivel hiába van ott a lány, ugyanazt csinálja mellette is: ugyanúgy integet, nevet rám, és látom rajta, hogy sugárzik róla a boldogság, hogy lát, sőt egyszer még oda jött pár szóra. A barátnő meg csak nézett, hogy mi van most - emiatt már veszekedtek is. A kérdésem az lenne, hogy van-e esélyem ennél a fiúnál? Odamenjek hozzá beszélgetni? Mivel gondoskodott róla, hogy felfigyeljek rá, nagyon el tudnám képzelni magamnak, persze csak akkor, ha különköltözök a páromtól, mivel én nem vagyok az a megcsalós típus. Miért csinálja ezeket velem, amiket fent említettem? Tetszek neki? Ha nem lenne barátom, kellenék neki? Vagy csak szórakozik velem, esetleg szívat? És a barátnője? Azt szereti? Kíváncsi vagyok, mi játszódik le benne, ha erre egyáltalán van magyarázat.


Ági"

Kedves Ági!

Válaszaim alább.

1. "Van esélyem ennél a fiúnál?" Van persze. Találtál egy igazi Integető Karcsit. Olyan, mint Bólogató János, csak ő a kezét rángatja. Hidd el, nem hagyja abba, addig integet majd, míg a karja bírja. Ennél többet persze soha nem tesz. Maximum rád dob néha egy-egy ingyen mosolyt, távolról, bátran, vagy odamegy hozzád párszor, de nem szólít meg soha. Mert ilyen szempontból meg Néma Levente. Bonyolult személyiség, összetett lélek a srác, akivel összesodort az élet. Nézz fel rá és integess neki te is. Ha induló vonat mellett csináljátok, még romantikusabbá válik a pillanat: ő fent, te lent, leng a kéz, sír a szem, zakatol a szív, meg a kerekek. Csak annyit kérek, szólj neki, ha kiintegette magát, szálljon le Kelenföldnél. Ez fontos."

2. "Miért csinálja ezeket velem, amiket fent említettem?" Talán pantomimes, esetleg katatón. Vagy arra kondicionálták, hogy intsen, ha tetszik neki valami. Vagy kacsintgasson összevissza. Akkor mégis inkább katatón.

3. "Tetszek neki?" Tetszel, nyilván, ebben ne kételkedj. Nincs az a hülye, aki összevissza integet, ha rondának tartja a fejet, melyre legyint.

4. "Vagy csak szórakozik velem, esetleg szívat?" Dehogy. Téged? Miért tenné? Mély érzelmeken, szereteten alapuló, komoly kapcsolatot tervez veled, melynek a végén ásó, kapa és nagyharang sem választhat el egymástól benneteket. De lehet, hogy egy kapa azért mégis, és akkor mi van?

5. "És a barátnője?" Ő nem akar veled mély kapcsolatot. Inkább a hajadat szeretné redizájnolni. Két marokkal, ha lehet.

6. "Azt szereti?" Nem hiszem. De a te szempontodból ez is tök lényegtelen.

7. "Kíváncsi vagyok, mi játszódik le benne, ha erre egyáltalán van magyarázat." Magyarázat? Az van. Némi zavar uralkodik a fiatalember spirituális rendszerében, ezt kompenzálja némi kézimunkával. Te csak egyet tehetsz, ha jót akarsz. Ha legközelebb látod, lassan, óvatosan ints be neki egyet. Tedd hozzá halkan: Pá! Ha úgy alakul, kacsinthatsz is hozzá kicsit. Ha ezen túl vagy, szaladj haza és kapálj. Abból baj nem lehet. Talán.

Üdv.
Marco



Napi tipp Franco Marcótól:

"A könyv az egyik legfontosabb információhordozó médium. Leginkább kötött lapokból áll. A papírlapokra felvitt jelek hordozzák a lényeget. A szövegként rögzített információt olvasni kell. A könyv oldalait számozzák, a tartalom részei közötti eligazodást külön tartalomjegyzék segíti. A könyv manapság nyomdaipari sokszorosítással előállított tömegtermék. Nekem is van már könyvem. Vegyétek és egyétek."

Itt (olcsóbban) megrendelheted Franco Marco első könyvét!

Íratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!


Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.