sztárszerzők párkapcsolat szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mezei és a hegyi pocokról sokat tudunk. Például azt, hogy szőrös kisállatok, gerincesek és természetükből fakadóan szeretnek rágcsálni. Azzal viszont bizonyára csak kevesen vannak tisztában, hogy a két élőlény agya különböző genetikailag. Azt, hogy mi ebből a tanulság számunkra, Müller Péter árulja el heti jegyzetében.  



Másképp is párosodnak. A hím mezei pocok kiszúr magának egy nőstényt, majd egy hosszú, 24 órás maratoni szex következik. A hegyi pocok azonban - aki a változatosságot kedveli - csak amolyan sitty-sutty aktusokra képes. Igaz, hogy sokra, egymás után.

Itt azonban még nincs vége. Bár mi, emberfiúk már itt is magunkra ismerhetünk! Van a férjtípus és a kurválkodótípus, de amíg az emberben ez csak ritkán válik ilyen élesen ketté, a pockoknál más a helyzet, mert jól figyelj: a kétfajta szex örökre megváltoztatja az agyuk tevékenységét. Az AH (anterior hipotalamusz) elraktározza az élményeket, a partner illatát, és a.... hogy is mondjam?... szóval a szex élményét. Beleég a pocok agyába, és soha többé nem kíván más nőstényt, csak Őt! Az Igazit. Egész életében csak ezt a "nőt" fogja kívánni és szeretni. Hűséges férje lesz, szinte bibliai értelemben, ahogy ez nálunk csak nagyon ritkán történik meg. Ez a mezei pocok.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Kövesd a gondolatmenetet, mert itt nem kisebb kérdésről van szó, mint a férfiúi hűségről! Mivel magam is tudósnak készültem, fölmerült bennem a jogos kérdés: vajon a mezei pocok eleve kódolt-e a hűségre, vagy csupán egy felejthetetlen szexélmény égeti az agyába azt? A válasz nem késett. A két pocok agya különböző genetikailag. A monogám pocok receptorának hosszabb a génje! A csélcsap pocoké rövidebb! Sejtettem. Amikor beültették a hosszabb génváltozatot a hegyi pocokba - ő is hűséges lett, szegény. Követed ezt ésszel?

Vagyis hiába ölelte őt a párja úgy, ahogy egy nő csak ölelni bír, minden bűverejével, érzéki művészetével, tapasztalatával, odaadásával, ügyességével - a nőstény a hegyi pocok "férjet" képtelen volt hűségessé tenni, mert genetikailag kódolva volt az agya! Ez a helyzet, Tisztelt Bíróság! Az agyunk kódolva van. Nem tehetünk róla!

Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?




Nekem például - bár sokszor éreztem a kísértést - kifejezetten mezei pocok természetem van. Hosszú génjeim vannak, de nem mindig. Sajnos. Az embernél az a probléma, hogy nem pocok. Mert lelke, szelleme, tudata van. Megkísérthető, akkor is, ha hosszú génjei vannak. Bonyolultabb lény, mint a pocok. Zavarosabb, érzékibb, bűnösebb, sóvárgóbb, gátlásosabb is.

Ahogy ismerem magunkat, férfiakat, alig vannak közöttünk mezei pockok.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!



Te anyának születtél? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111107-te-anyanak-szulettel-muller-peter-irasa.htmlFedezd fel a benned élő Szűz Istennőt! - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111028-fedezd-fel-a-benned-elo.htmlTe milyen életszerepet játszol? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111010-te-milyen-eletszerepet-jatszol-muller-peter-irasa.htmlAz igazi férfiasság titka - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110926-az-igazi-ferfiassag-titka-muller-peter-irasa.htmlA neved árulkodik rólad - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110906-neved-arulkodik-rolad-muller-peter-irasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.