Franco Marco sztárszerzők párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet vitatkozni azon, hogy mennyire férfias az, amikor egy pasi vadászik, de van olyan nő, akinek ez bejön. A vadnak már nem annyira, és az asszonynak sem, ha kiderül, hogy az űzött állat vetélytárs, csillogó szemekkel, szerelmesen. Hölgyolvasónk jól besétált az erdőbe, ott aztán kétségbe esett, és végül Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen.  

"Kedves Marco!

Most én mesélek. Van egy pasim, akivel együtt vagyunk másfél éve. A sztorimban Ő a 'vadász', én vagyok a vadász hűséges társa, a 'kutya', és van az 'őz', a ribanc, aki szerintem tetszik a vadásznak. Egy napon elmegy a vadász a kutyájával vadászni, persze csak szórakozni, de azt most mindegy. Betérnek egy nagy 'mezőre', a vadász tudja, hogy ott lesz az őz, a nyúl, a szarvas, de a vadász csak az őzet keresi. Meglátja a vadász az őzet, alig várta már, hogy megpillantsa, mert régen volt vadászni, le sem veszi a szemét róla, figyeli, gyönyörködik benne. Az őz is észreveszi a vadászt, csillogó szemmel tekint rá. Látszik, fél tőle, de vágyik rá, haladnak egymás felé boldogan, csillogó szemmel, és mikor közel érnek, izzik a levegő, és odasúgják egymásnak, szépen, csendesen, hogy 'szia'. A kutyuskával nem foglalkozik a vadász, pedig az mindig mellette van hűségesen, szerelemmel, de a vadászt az őz izgatja. A lényeg most jön: a vadász évekkel korábban már ismerte az őzet, és mégsem ejtette el, hagyta élni, lehet, hogy azért, mert tudta, hogy van mellette egy nagy szarvas!? Ha annyira tetszett neki az őz, miért nem azzal kezdett, hiszen azt előbb ismerte? Mit akar az őztől, tetszik neki - ugye? Szerinted szereti a vadász a kutyuskáját? Az őznek van esélye a vadásznál? A kutya kétségbe van esve, nem akarja elveszíteni a gazdit, és fél, hogy az elejti az őzet. Szerinted?

A kutya"

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!


Kedves Eb!

Válaszaim alább:

"A vadász évekkel korábban már ismerte az őzet, és mégsem ejtette el, hagyta élni, lehet, hogy azért, mert tudta, hogy van mellette egy nagy szarvas!?"
Nyilván azért. Hisz melyik az az idióta vadász, aki beleköt egy nagyléptékű szarvasba? Még puskával is veszélyes. Főleg csütörtökön. A vadászles takarásából persze könnyű arcoskodni, kacsingatni, őzcsajokat vegzálni, de egy felbőszített bikával szembenézni a réten az emberes feladat. Mert nincs az a szarvas, amely nyugodtan tűri, ha egy kelletlen vadász kérdés nélkül felszarvazza. Dühös lesz és odacsap. Szarvval farba. Kinek kell ez? A vadásznak nem kellett, az biztos. Ment inkább kifelé az erdőből, sietős léptekkel az avarban, és keresett magának egy kutyát. Gondolta, az kisebb, mint egy őz, nincs szarvas pasija, viszont télen-nyáron szőrös, ami elég jó, ráadásul hűséges is, ha arról van szó. Érthető hát a pálfordulás.

"Ha annyira tetszik neki az őz, miért nem azzal kezdett, azt előbb ismerte?"
Mondom, a szarvas miatt. Persze lehet, hogy nem is tetszett neki annyira. Mert az őz ugyan kecses volt, viszont kifejezetten büdös. Az őz ugyanis büdös állat és füvet eszik. Hm. Lehet, hogy a szaga miatt szalajtotta el akkoriban a vadat.

"Mit akar az őztől, tetszik neki - ugye?"
Talán tetszik? És? Van ilyen. Nekem is tetszett a múltkor egy csüngő hasú disznó, meg is néztem alaposan, sőt mondtam neki, hogy szia, de azért még hazamentem este a cicuskámhoz vacsira. Ettől nem lett malacom.

"Szerinted szereti a vadász a kutyuskáját?"
Persze, hogy szereti. Hisz kedves, okos, jön-megy vele, szalad a kaja után vezényszóra, nyalogatja vezére talpát önmagától reggeltől estig, odabújik, lefekszik, egyedül is alszik, közben hűséges, rendes, barna szemű és simán hagyja, hogy órákig vakargassák a füle tövét. Melyik az a vadász, aki ezt nem szereti? Tán csak a nagyon hülye vadász. Olyan meg nincs. Asszem.

"Az őznek van esélye a 'vadásznál'?"
Jaja. Egy őznek mindig van. De tán jobban teszi, ha inkább menekülni kezd. Hisz annak soha nincs jó vége, ha egy tapasztalt vadász félénk őzikét kerget az erdőben. Még megsérül az esetlen vad a nagy hajszában.

"A kutya kétségbe van esve, nem akarja elveszíteni a gazdit, és fél, hogy az elejti az őzet."
Reális para. Ha a vadász őzet lát, általában elejti. Vedd el a puskáját, kutya. Vagy ne engedd az erdőbe. Vagy engedd, hadd menjen, s reméld, hogy hozzád lesz hű, nem a vadászösztönéhez. Ha pedig mégis becserkészi a vadat, lásd be, hiába ugattál. Nincs más, keress egy új gazdát. Olyat, akinek nem másra céloz a fegyvere.

Üdv,

Marco


Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Ezért óvakodj a fertőzött hercegektől! - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111123-franco-marco-ezert-ovakodj-a-fertozott-hercegektol-pasiszemmel.htmlSzívat, vagy csak úgy csinál? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111116-franco-marco-szivat-vagy-csak-ugy-csinal-pasiszemmel.htmlTe tudod, mi az igazi szerelem? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111109-te-tudod-mi-az-igazi-szerelem-pasiszemmel.htmlLeszbiszex a csapatépítőn - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111102-franco-marco-leszbiszex-a-csapatepiton-pasiszemmel.htmlElment a vándor - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111026-franco-marco-elment-a-vandor-pasisszemel.htmlVipera csúnyán megszívatva - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111020-franco-marco-vipera-csunyan-megszivatva-pasiszemmel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.