Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Ez alkalommal megmutatja, hogy milyen szemmel nézi ő a világot.

Ezekkel a szemekkel nézzük mi a világot. Vagyis lefotóztam a csapatom szemgolyóit közelről. Nagyon közelről... Mindenkinek gyönyörű és talán kicsit félelmetes is egyben.

De arra jutottam, hogy érdemes lenne otthon, a tükör előtt tudatosan belenézni a saját szemünkbe néha, mert hiába látjuk nap mint nap, mégsem ismerjük eléggé. Mit gondoltok?

Fotó: Nánási Pál

Klikk a fotóra a többi képért! (Köztük van Nánái Pál szeme is.)

Nánási Pál szemével a világ: csókterápiahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131103-nanasi-pal-megmutatja-o-milyennek-latja-az-xfaktor-versenyzojet-eckert.html Nánási szemével a világ: Hargitai Bea (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131026-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-benne-hargitai-bea-playmate-erotikus.html Nánási szemével a világ: Pityuhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131018-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-pityurol-a.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html Nánási szemével a világ: Micihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131005-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-micirol-a.html