Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. A héten megmutatja, hogyan lett az X-Faktor fiatal döntőséből szexi nő.

"Íme a képek, amelyek szombaton este az X-Faktorban debütáltak. A ledfalon sem mutattak rosszul Lili mögött, de most itt a teljes sorozat."

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre és nézd meg Lili többi fotóját!

"Néhány hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen csodás képeken látom viszont magam. Eleinte persze kicsit feszengtem, de Pali és a stáb profizmusa, illetve Pityu segítettek a feloldódásban, az eredmény pedig tökéletes lett" - mesélte a Life.hu-nak Lili. Róla és Pityuról itt láthatsz egy közös fotót.

Nánási Pál szemével a világ: egész közelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131111-nanasi-pal-fotoin-munkatarsai-szemet-lathatjuk-egeszen-kozelrol.html Nánási Pál szemével a világ: csókterápiahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131103-nanasi-pal-megmutatja-o-milyennek-latja-az-xfaktor-versenyzojet-eckert.html Nánási szemével a világ: Hargitai Bea (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131026-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-benne-hargitai-bea-playmate-erotikus.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html Nánási szemével a világ: Micihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131005-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-micirol-a.html