Nánási Pál: Egy kimaradt versenyző

kisfilm Nánási szemével a világ Nánási Pál Pityu X-Faktor 2013 bemutatkozás humor vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég véget ért X-Faktor és a közelgő szilveszter jegyében ma egy vicces képet mutat nekünk Nánási Pál, a Life.hu sztárszerzője. X-faktoros felkonferáló kisfilm Pityuról. 

Pityu nevében is köszönet a Dogfishnek és az X-Faktor munkatársainak!

Forrás: Nánási Pál

Ha kíváncsi vagy a kisfilmre, kattints ide!
Vagy nézd meg nálunk:

Nánási Pál szemével a világ: Lalihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131215-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-lali-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje.htmlNánási Pál szemével a világ: Oroszlán Szonjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131208-nanasi-pal-portrejan-oroszlan-szonja-lathato-aki-a-jatekszin-uj-darabjaban-szobalanyt-alakit.htmlNánási Pál szemével a világ: angyalokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131201-nanasi-pal-sztarszerzo-ordog-nora-es-baratnoje-torkoly-erika-kettos-portrejat-keszitette-el.htmlNánási Pál szemével a világ: A címlaplány, Alexahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131124-a-sztarfotos-nanasi-pal-sztarszerzonk-fotoin-a-cimlaplany-gyoztese-elbert-alexa-meztelenul-all.htmlNánási Pál szemével a világ: csókterápiahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131103-nanasi-pal-megmutatja-o-milyennek-latja-az-xfaktor-versenyzojet-eckert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.