Peller Mariann Tóth Gabival beszélgetett

Fotó: Zsolyomi Norbert/Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi az elmúlt pár hónapban komoly stílusváltáson ment keresztül, nem csak külsőleg, de zenei téren is megújult. Elérkezettnek találta az időt, hogy ezentúl ne saját magával foglalkozzon, hanem azzal, amiért a földre született...

Az utóbbi időben a legtöbb megnyilvánulásodnak, nyilatkozatodnak köze van a spiritualitáshoz. Hogyan kezdődött nálad ez a dolog?

Születésem óta természetesnek vettem, hogy bizonyos energiák körülvesznek bennünket. Gyerekként azt gondoltam, mindenki így figyeli a körülöttünk lévő világot. Csak később vettem észre, hogy a legtöbben nem használják ezt a csodát. Aztán rájöttem, hogy

képes vagyok befogadni ezt az univerzális energiát:

akkor kezdtem el fejleszteni magam ezen a téren. Elmentem természetgyógyászhoz, elvégeztem egy reiki tanfolyamot, az agykontrollt, rengeteget olvastam a témában, igyekeztem minden információt magamba szippantani. Közben pedig rájöttem, hogy a választ mindig magunkban találjuk meg. De nagyon szenzitív vagyok az emberek energiáira is. Talán ezért tudom a közönséget magamhoz vonzani, mert foglalkoztat a lelkük.

Tóth Gabi: „Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak” Fotó: Zsolyomi Norbert/Instagram/Tóth Gabi

Akkor te azt is tudod, hogy ki, milyen szándékkal közelít feléd, valójában?

Igen, de nem abból, ahogy a szemembe néz az illető, hanem abból, ahogy elnéz... Tudni szoktam, hogy kiben bízhatok.

Gyerekként voltak különös álmaid is?

Sokszor megálmodtam bizonyos dolgokat előre. Sőt, úgy éreztem, hogy ezekben az álmokban rám zúdult az univerzum. Akkor megértettem, mennyire picike pont is vagyok valójában. Ebből fakadt a pánikbetegség is. Aztán rájöttem, hogyan tudom kezelni az ilyen típusú szorongást. Erre volt például nagyon jó az agykontroll módszere.

Tóth Gabinak gyerekként különleges álmai voltak Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Volt, aki segített neked abban, hogy spirituálisan fejlődj?

Igen, Mamácskának hívom őt, akihez már lassan 12 éve járok, ő természetgyógyász. Rengeteg mindent tanulok tőle, a mai napig. A többi között pszichotronikát is tanított nekem,

ez egyfajta szellemsebészet,

amikor reiki energiával gyógyítunk. De általában ezekről nem beszélek, mert az embert hülyének nézik. Ezért muszáj elmondanom, hogy természetesen az orvostudományt rendkívül fontosnak tartom, de úgy érzem, jó, ha egységként kezeljük az ember testét, lelkét és szellemét.

Mesélj még Mamácskáról, hozzá különleges kapcsolat fűz?

Azért is hívom így, mert több előző életemben is jelen volt. Volt a gyermekem, volt az édesapám, és volt egyszer a nagymamám, amikor én Mamácskának hívtam őt.

Tóth Gabi: "Rengeteg előző életembe nyertem már bepillantást" Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Ezeket honnan tudod?

Körülbelül 26 regresszióban volt részem, ez egy terápia része volt, így rengeteg előző életembe nyertem már bepillantást, és nagyon sokat segített ez a tapasztalás. Rendkívül érdekes volt, nem nagyon hittem benne, míg ki nem próbáltam. De egyszer csak jöttek a képek.

Miket láttál, milyen életeid voltak?

Nagyon kemény sorsok voltak. Voltam például boszorkány, akit eltemettek élve. Na de, kik voltak a boszorkányok? Nem feltétlenül rossz lelkek, valahol ők is gyógyítók voltak, csak ezzel az emberek nem tudtak mit kezdeni. És mit csinál az ember, ha fél valamitől? El akarja pusztítani. De láttam olyat is, hogy az 1800-as években, Franciaországban megyek haza, szakadt nadrágban.

Egy gyönyörű fiatal fiú voltam. És a sikátorban valaki megtámadott.

A fulladásaim például ebben az életemben, abból a korábbi halálélményből fakadtak. Cserébe, amint ezt újra átéltem, a blokkok kioldódtak, és attól kezdve elmúlt a folyamatos gombóc érzés a torkomban, amit addig éreztem. Úgyhogy sokkal több a világ, mint amit látunk belőle. Csak bátornak kell lenni, hogy szembe nézzünk ezekkel. Mégis megéri belepiszkálni olyan dolgokba, amik nem fincsik, csak így fejlődhetünk.

Tóth Gabi: "Egy gyönyörű fiatal fiú voltam." Forrás: Instagram/tothgabi

A zenei stílusodban komoly változás történt az utóbbi időben. Miért?

Alárendeltem magam annak, amiért itt vagyok. Nem küzdök már azért, amit én akarok. Eljött az idő, hogy átadjam magam annak, amiért megszülettem. Tíz éve keresem az utamat, a stílusomat. Nem tudtam, mit akarok, miközben menekültem az elől, ami mindig a szemem előtt volt, amivel eredetileg kezdtem, a népzenével. Ráadásul, a népdaloknak ereje van, gyógyíthatunk a hangokkal.

Én most már „csak" közvetítő vagyok,

megkapom az erőket, a jó hangokat odaföntről, majd kiadom őket magamból dallam formájában. Ez pedig gyógyíthatja az emberek lelkét.

Tóth Gabi: "Eljött az idő, hogy átadjam magam annak, amiért megszülettem." Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Gabi minden évben elkészítteti az év asztrológiai előrejelzését, de idén ez kimaradt. Ezért is örült, amikor Gyurkó Katalin, védikus asztrológussal beszélgethetett.

GYK: A képleted alapján azt gondolom, hogy téged nem biztos, hogy lánynak vártak, valószínűleg fiúszerepet szántak neked, főleg az édesapád részéről érezhető ez.
TG: Pontosan. Gábor lennék.
GYK: Négy bolygód van a Nyilas jegyében, ebben van a Hold is. A Nyilas legtöbbször az apáról beszél, ez azt jelenti, hogy te az apád lánya vagy, még akkor is, ha sokszor ellene is mész annak, amit ő helyesnek ítélne vagy elvárna. Kicsit olyan, mintha neki születtél volna. Nagyon erős a kötődésed a férfi oldalhoz. De ez azt is jelenti, hogy nagyon sok tapasztaláson keresztül vezet az utad, vagyis te nem egyetemen, nem könyvekből tanulsz, más utat kell járnod: az életből tanulsz.
TG: Én ezért hálás vagyok, örülök neki, hogy így van, élvezem ezt. Persze, fontosnak tartom az iskolát, de nagyon érdekes és tanulságos az életben, a rendszerben tapasztalni. És tényleg mindig nagyon apás voltam, sokáig csak a mellkasán tudtam elaludni. Megnyugtatott, hogy éreztem, ahogy lélegzik.
GYK: Ha ilyen sok bolygód van egy jegyben, akkor valószínűleg nagyon sok közöd van annak a jegynek az országaihoz is. A Nyilashoz tartozik Magyarország mellett, Spanyolország és Dél-Amerika, az indián kultúrák.
TG: Nagyon vonzanak, és nagyon szeretem ezeket az országokat. Ez a két kedvenc kultúrám, ráadásul szeretném majd az új zenei projektben is megjeleníteni ezeket.
GYK: Ez most biztos, hogy sikerülni fog. Te is fogsz tudni segíteni a sorsnak, és a sors is fog neked segíteni ebben.

Peller Mariann irigykedett nővére sikereirehttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20161026-peller-mariann-irigy-volt-testvere-sikereire.htmlPeller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére. Peller Mariann--Nánási Pál szemével a világ: Istenes Bence gyönyörű családját örökítette meg a népszerű fotóshttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160708-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-istenes-bence-gyonyoru-csaladjat-orokitette-meg-a-nepszeru-fotos.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Müller Péter: "Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170612-muller-peter-a-nokrol-egorol-otthonteremtesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 286. rész. Müller PéterThinkstockPeller Mariann Erdélyi Mónikával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170612-peller-mariann-erdelyi-monikaval-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann reinkarnációs utazásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170602-peller-mariann-reinkarnacios-utazasa-blogbejegyzeseben.htmlA bizonyosság iránti vágy és a végtelen kíváncsiság hajtott egy reikiutaztatást végző nő otthonába... Peller MariannThinkstockPeller Mariann az agykontrollrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170531-peller-mariann-blog-agykontrollrol.htmlCsonka Bandi a családunk imádott, jó barátja. Áldott jó lélek, ritka tiszta ember, tiszta szándékkal, jóindulattal, empátiával és nyitottsággal. Jó pár évvel ezelőtt elvégzett egy agykontrolltanfolyamot. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.