Nem csak a káosz lehet úr! Így tarts rendet egy női táskában

Csobot Adél sorozat Adél világa videó rend táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán csajos, hasznos, néhol vicces és időnként esetlen – ilyen lesz az Adél világa. Új sorozat a Life.hu-n!

Csobot Adél, az X-Faktor korábbi szériájának versenyzője új videósorozatában smink- és frizuratippeket ad, egészséges finomságokat készít, és megmutatja, hogyan készíthetünk otthon, mi magunk csodaszép lakberendezési tárgyakat, dekorációkat. Mindezt persze sajátos, bohókás, kissé őrült, de mindenképpen szerethető stílusában. Fogadjátok sok szeretettel első anyagát:

Csobot Adél világéletében tipikus nő volt: gyerekként felvette anyukája ruháit és cipőit, kisminkelte magát, így pózolt, énekelt a tükör előtt. Meglehet, tett egy kis kitérőt Tankcsapda-imádó korszakában, amikor a jó rockhoz méltó feketét favorizálta, idővel azonban kialakította a saját stílusát, azaz újra hűséget fogadott a szoknyák, kiegészítők és magas sarkúk világának. Új, saját szerkesztésű videóiban azokat a tippeket mutatja be, amelyeket ő maga is hasznosnak talál és alkalmaz az életében, így enged bepillantást abba, milyen is Adél világa.

„Szeretek csaj lenni, és ezzel a kérdéssel foglalkozni. Szeretem a nőiesség jegyében élni a mindennapjaimat, és még jobb, ha eközben másoknak is tudok segíteni. Nagyon boldog és izgatott lettem a lehetőségtől, de tudom, hogy ez a feladat nagy felelősséggel jár, és be kell vallanom, sokkal komplexebb, mint azt eleinte gondoltam. Igyekszem hasznos praktikákat, ötleteket adni, de bízom benne, hogy mosolyt is tudok csalni az emberek arcára” – árulta el Adél.

„Végre megtudhatjuk, ki is valójában Csobot Adél! Azt várjuk tőle, hogy teljes mértékben engedjen betekintést a mindennapjaiba, gondolataiba – és tegye ezt tippekkel fűszerezve, a saját meglátásaival és esetlenségével, hiszen ettől lesz egyedi ez a dolog, és bízunk benne, hogy a nézők is ezért fogják szeretni” – mondta Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. tartalmainak főszerkesztője.

„Legyen szó egy rúzsfolt eltüntetéséről, ajándékválasztásról, vendégvárásról vagy ennél sokkal intimebb témákról, igyekszem minden kérdést érinteni” – mondta az énekesnő, aki a környezetében élő emberekből inspirálódik, ha témákat kell választania. Az ötleteit pedig elsősorban barátnőivel, anyukájával, párjával és a menedzserével vitatja meg. – „Egy 21 éves lány vagyok, akinek még nagyon sokat kell tanulnia és fejlődnie. Amikor elvállaltam ezt a munkát, óhatatlanul is azon kezdtem gondolkodni, hogy kinek adhatok én tanácsot ilyen fiatalon. Aztán örömmel jöttem rá, hogy vannak olyanok, akik kíváncsiak a véleményemre. Mindenkinek jól jön időnként egy kis segítség!”

Persze a sztárszerzőség mellett Adél továbbra sem hanyagolja az énekesi és színészi karrierjét. Viszont ezután a Rakonczai Viktor által szerzett dal, az Adél világa főcímzenéje is felcsendül majd az énekesnő koncertjein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.