színész Csonka András RTL II Szombat esti láz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban valóra vált Csonka Bandi régi álma. A műsorvezető régóta szervezte a különleges utazást - tudta meg a Life.hu.

Az RTL Klub sztárja hosszú évek óta rajong a Chorus Line című musicalért, amit Európában már régen nem játszottak, most azonban lehetősége nyílt megnézni a legendás előadást.

"Múlt év végén megtudtam, hogy Londonban játszani fogják eredeti verziójában. Azonnal megszerveztük a baráti társaságommal - köztük Németh Kristóffal és Kentaurral -, hogy amint véget ér a Szombat Esti Láz, kiutazunk és megnézzük ezt a csodálatos musicalt" - árulta el Csonka András, aki egyik kedvenc színésznőjével is találkozhatott.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Három napot töltöttünk Londonban, így meg tudtuk nézni azt a prózai darabot, amiben Helen Mirren játszik. Hatalmas élmény volt, hiszen világhírű a színésznő. Az előadás után rengetegen vártunk rá, kaptunk tőle autogramot is, de beszélgetni nem volt alkalmunk vele."

Nem csak a különleges előadások lepték meg Csonka Andrást. "Teljesen megdöbbentett, hogy mennyi magyar él és dolgozik Londonban. Lépten-nyomon honfitársainkkal találkoztunk szórakozóhelyeken, éttermekben, pubokban. Mindenhol nagyon kedvesek voltak velünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.