Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Kiderült, kié a nagyobb: Hajdú Steve győzött!

Forrás: Csonka András -
blog Csonka András fagylalt Hajdú Steve fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Szia, anyu! Ma kiderült, kinek van nagyobb. Igen, Hajdú Steve győzött, az övé tekintélyesebb méretű Jól van, ne hüledezz, na pironkodj, teljesen ártatlanul most éppen a fagyira céloztam.

Forrás: Csonka András

Itt a nyár, bár ennek egyelőre elég kevés jele van, de azért már egy-két, az átlagnál melegebb napot sikerült megcsípnünk. Úgyhogy indul a fagyi szezon is. Persze, ismersz, én azért óvatos duhaj vagyok, és szép fokozatosan adom át magam az élvezeteknek. Jellemző, hogy a társaságomban lévők már rég a repetán gondolkodnak, amikor én még mindig az első fagyin nyammogok, nehogy a torkom legyen a fájdalmas áldozat. Megmagyarázhatatlan például, hogy bár fagyit lényegében veszély nélkül ehetek, a hideg víz, a legnagyobb forróságban is azonnal torokfájást okoz. Úgyhogy mindenki megszokta, hogy akárhol és akármikor én csakis szobahőmérsékletű vizet iszom.

Na de térjünk vissza a fagyira. Az édes csodára.

Emlékszel, anyu, kiskoromban a Balatonon a sarki maszek cukira? Állandó törzsvendég voltam, aztán két utcára tőlünk elkezdték árulni a ROLL jégkrémet, ez volt az első szerintem itthon. Csak csoki és vanília ízben volt kapható. Imádtam. Manapság van már mindenféle, igaz az ár most már gombóconként háromszázszorosa az akkorinak. Őrület, nem? Ilyen öreg lennék?

Forrás: Csonka András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.