Csonka Andrást üldözőbe vették - Vicces fotó

Forrás: Facebook / Csonka András -
fotó üldözés Csonka András Udvaros Dorottya bicikli humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András vicces szelfit posztolt közösségi oldalára. 

Andrástól már megszokhattuk, hogy nem áll tőle távol a humor - most sincs ez másképp, egy vicces képpel dobta fel a hetet.

Csonka András Forrás: Facebook / Csonka András

Udvaros Dorottya két keréken vette üldözőbe Andrást, "az ember már nem is biciklizhet nyugodtan a szegedi utcákon, rögtön a nyomába ered egy Kossuth-díjas művésznő" - ezzel a vicces kiírással tette még emlékezetesebbé az amúgyis jól sikerült fotót.

Csonka András Szegeden próbál legújabb szerepére, amelyet a Szegedi Szabadtéri Színpadon mutatnak be.

Csonka András: "Az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150701-csonka-andras-az-otthonarol-es-teraszarol-es-szuleirol-mesel.htmlMegszaporodtak a növények Csonka András otthonában, a zen minikert és az egyéb szobanövények mellé egy baktövispalánta is került. A színművész egy gyönyörű körpanorámás, budai, 65 négyzetméteres lakásban él, ahol az erkélyét is egyre otthonosabbá varázsolja. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Kiderült, kié a nagyobb: Hajdú Steve győzött!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150626-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-fagylaltok-szereteterol-ir.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Séta egy nemes cél érdekébenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150622-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-mellrak-elleni-setarol-ir.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? A pizsamasztorihttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150522-csonka-andras-pizsamaban-jatszott-egy-szindarabban-amirol-hetfoi-blogjaban-meselt.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Emberkísérletben vettem részthttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150515-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-anyu-ugye-hallasz-emberkiserletben-vettem-reszt-cimmel-jelent-meg.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Kéne egy sláger!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150403-csonka-andras-eheti-blogjaban-zenei-multjarol-beszel.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.