Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Le lehet rólam szállni!

blog Sztárban sztár Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Szia, Anyu! Már megint csesztetnek a szelfibotom miatt. Lassan védjegyemmé válik ez a kis nyomorult, mint mondjuk a hipochondriám. Na jó, lehet, hogy túl sűrűn használom, de annál hatékonyabban. Hehe! Egy magyar hírportál híressé tette az egyik szelfis képemet, azzal a címmel írtak cikket, hogy „Csonka András 11 celeb életének legrosszabb képét készítette el.” Na most nézd meg ezt a képet! Ez olyan vacak? Atyaég, hány képet töröltem én már ki posztolás előtt, mert rémületesen előnytelenek voltak. Lehet, kicsit sötét, emiatt homályos, de épp akkor készítettük, amikor a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján a színpad melletti takarásban várakoztunk, hogy színpadra szólítsanak és bemutassanak. Így nézünk ki félhomályban. Ráadásul, ahogy tanultam, fentről fényképeztem, ez mindenkinek előnyösebb, mintha alulról, tokanövelő hatást bevetve fotóznám. Ja, és ott a helyszínen mindenki látta is az elkészült képet, törlést nem kértek, így a pénztártól való távozás után reklamációnak már nincs helye.

Színpad melletti takarásban a Sztárban Sztár sajtótájékoztatón Forrás: Csonka András

Milyen jól jön ez a kis szelfibot, ha az ember turista, és nem kell percenként valakit megkérnie, hogy ugyan, csináljon már egy képet a telefonjával, mert épp egy baromi szép hely előtt ácsorog. Na, a percenként az túlzás persze, de azért gyakran, az igaz. Itt van például ez a nyári képem Szantoriniről. Azt sem tudtam, merre forduljak a géppel, annyira lenyűgöző panorámába ütköztem mindenhol, úgyhogy a szelfibot főszerepet játszott végig.

Lenyűgöző panoráma Szantorinin Forrás: Csonka András

Egyébként pedig kikérem magamnak, hogy én lennék a magyar szelfibajnok. Képi bizonyítékom van arról, hogy más is előszeretettel használja ezt a formát, na jó, botot nem mindenki ragad hozzá, de valami előnyöm nekem is kell, hogy legyen. Egy promófilmforgatás szünetében Majka kapott szelfilencsevégre minket Tillával, úgyhogy le lehet rólam szállni!

Majka akcióban Forrás: Csonka András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.