Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Bűnronda nő lettem

Forrás: Csonka András -
Sztárban sztár Amanda Lear Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Na, ha láttál bűnronda nőt valaha is, az enyhén szólva eltörpül az én Amanda Lear-kinézetem mellett. Igen, a Sztárban sztár második fordulójában elért a végzet, és nővé avanzsáltam, a 70-es évek férfias hangú discoladyje volt a feladat. A sminkes-fodrász-stylist csapat mindent megtett, nem rajtuk múlt, hogy úgy néztem ki, ahogy. Mondjuk az előkészületeket még szombat reggel megkezdtem, amikor is három tubus Veetet kentem magamra, hogy a karom, lábam, mellkasom teljesen szőrtelenné váljon. Látnod kellett volna, ahogy a tükörben próbálom kifacsarodva kukkolni a combom hátsó részeit, hogy azok is csupaszok-e már?!

Forrás: Csonka András

Vasárnap a szokásos közös dal próbájával indítottunk jó korán, és ez általában órákat vesz igénybe. Utána elkéredzkedtem, hogy hadd jöhessek haza kajálni, addig sem stresszelem magam a helyszínen az este miatt. Négykor már ott ültem a sminkszobában, és megkezdődött a tortúra. Először egy manikűrös hölgy ragasztott az ujjaimra műkörmöket, amit vérpirosra pingált, majd amíg Zita a sminkemet készítette, a lábkörmeimet is kidekorálta. Keleti kényelem. Amikor elkészültünk, belebújtam a nem túl sokat takaró ruhámba, majd még papucsban visszacsoszogtam a fodrászatba, és Csöpi felerősítette rám a szőke hajkoronát, de a pont az i-n az volt, amikor a magas sarkú szandálba beleerőltettem a lábam.

Forrás: Csonka András

A kislábujjaimat hozzáragasztottam a mellette levő ujjakhoz, de még így is kikandikáltak a kis ravaszdik a szandálból.

Elhiszem, hogy a látvány sokkoló lehetett - ezt a zsűritagok arcán is érzékeltem, ahogy az adást itthon visszanéztem. Na, de azt már végképp nem gondoltam, hogy Amanda lebontása rólam majdnem annyi ideig tart, mint a felépítése. A műkörmös ujjaimat be kellett áztatni valami spéci műanyagoldó szerbe, és még így is bőszen kellett a két hölgynek kaparni a körmeimet, hogy minden feleslegeset eltüntessenek róla. A smink eltávolítása is baromi sokáig tartott, és még itthon is folytattam. Nem is értem, a nők hogyan bírják ezt a macerát nap mint nap?! Na jó, igaz, ez most színpadi smink volt, de akkor is őrület.

Forrás: Csonka András

Az a szerencse, hogy Levy T. a Hip Hop Boysból mindehhez képest tök emberien nézett ki. Ezen a héten őt alakítom. Igaz, hogy alacsonyabb és jóval izmosabb volt, mint én, de majd átélem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.