Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Diana Ross és Balázs Pali eltitkolt gyereke vagyok

blog Sztárban sztár Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Milyen fura volt ez a vasárnap. Az utóbbi pár hétben már vasárnap reggel kezdődött az őrült pörgés a Sztárban sztár próbáival, nem is beszélve a gyomor-összerándulásról, amikor az élő adás elkezdődött. Ha belegondolok, pont ez a gyomor-összerándulás nem hiányzott, erre mondták többen, hogy látszott, hogy nem tudtam igazán elengedni magam. És ha gyomor, akkor persze, hogy rettegtem a tünetektől, amik időről időre támadnak: a krákogó rohamok, a hurutképződés, ami a hangomat vágja agyon, amire mindig az a szakértői válasz, hogy ennek a reflux az oka. Na de arra már több mint 10 éve gyógyszert szedek. Most mi a fenét csináljak még? Diéta életem végéig, amitől csak fogyok, ami szintén visszataszító?! Azt hiszem, még a kínai orvoslást kipróbálom, ők annyira másként közelítenek mindenhez.

Forrás: Csonka András

Ha Sztárban sztár, akkor eszembe jut az a kánikulai júliusi nap, amikor a műsort reklámozó filmecske és a plakátfotók készültek. Amikor a fiúk mind Michael Jacksonná avanzsáltak, míg a lányok Madonnává. Atyaúristen, a stúdióban nulla volt a légkondicionálás.

Már előre leizzadtam, amikor ezt megtudtam.

Képzelheted, milyen volt talpig sminkben, bőrszerkóban táncikálni tucatnyi alkalommal a kamerák előtt. Szegény asszisztensek különböző ventilátorokat lőttek ránk, hogy ne fulladjunk meg a hőségben. Kisebb sokkot kaptam, amikor megláttam magam Jacksonként. Vagy inkább röhögőgörcsöt? Inkább úgy tűnt, mintha Diana Ross és Balázs Pali eltitkolt gyereke lettem volna. Még jó, hogy volt egy napszemüveg,így legalább a szemem környéke autentikus volt. Remélem a poplegenda nem forgolódott a sírjában.

Forrás: Csonka András

Most a színházi premierdömpingen is túl vagyok, öt hét alatt három bemutató, kicsit tényleg nagy pszichés nyomás volt, de nem sírok, ismersz, ha nincs dolgom, akkor meg jön a pánik. Újra elkezdtem az edzéseket, kéne egy kicsit híznom, de hogy a fenébe fog ez bekövetkezni? Pláne, hogy a reflux miatt nem ehetek egyszerre annyit, amennyit egyébként bírnék! Túlaggódom ezt is, a francba, ideje lenne már észhez térnem.

Forrás: Csonka András

Na, mindegy, most egy igazán békés képpel búcsúzom, amit az ágyban kattintottam elalvás előtt. Csak hogy lásd, időben elalszom. Ja, hogy nem látod a vekkeremet a képen? Úttörő becsszóra még nem volt éjfél. Puszi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.