Várhegyi Lucas Palmira blog Shrek Csonka András Serbán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja a Life.hu-n.

Képzeld, belekapaszkodtam egy villanypásztorba, és túléltem! Nem túl normális ötlet, tudom, de biztosítottak róla, hogy áramot rég látott a drót, és szegény birkák is jót röhögnek, ha valaki parázik az áramütés miatt. Birkák. Ó, igen, a városi gyerek kiszabadul a vidéki feelingbe, és már attól lehidal, hogy birkát próbál terelgetni.

Forrás: Csonka András

Serbán Attilával és Várhegyi Lucas Palmirával egy karitatív megmozduláson jártunk Egerszalókon. A barlanglakásokat és a környéküket teszi rendbe egy luxushotel kollektívája, és kicsit besegítettünk nekik. Csupa olyan őrület, amiről legfeljebb csak olvastam eddig. Jurtaépítés, kerítésfonás, birkaterelgetés. Az utóbbi nem nagyon sikerült, mert a birkák inkább maguktól kifutottak a zárt kertből, mielőtt egy szót is tudtunk volna szólni hozzájuk. Újra és újra rádöbbenek, hogy nem tartozom az ezermesterek népes táborába, és biztos nem költöznék be abba a jurtába, amit én építettem fel, mint ahogy abba a kocsiba sem szállnék be, aminek a kerekét én cseréltem le.

Forrás: Csonka András

Ja, és hogy miért pont mi hárman mentünk Egerszalókra? A válasz ott van a pólónkon. A nagy zöld S betű. Mind a hárman résztvevői leszünk a nagy tavaszi durranásnak, a Shrek musicalnek az Arénában május végén. Tartok tőle, hogy az irtózatos szőrrengetegben szamárként sokkal keményebb fizikai megterhelésnek leszek kitéve, mint ebben a kis építkezésben, de ettől szép az élet. Az idő szerencsére nem volt túl zord, bár amikor reggel felébredtem, éreztem, hogy valami nincs rendben velem, a torkom egyre jobban fájt, és elég levert voltam egész nap. Ismersz, én pontosan megérzem, ha gáz van, így amikor késő délután hazaértem, be is bizonyosodott mindez, mert 38,5-öt mutatott a lázmérő, így a hét végét ágyban töltöttem.

Forrás: Csonka András

Viszont ha már dolgozgattunk a szabadban, a visszaindulás előtt azért még belefért egy kis lazítás a hotel medencéjénél, én csak kívülről drukkoltam a sellő Palmirának. Elég volt nekem a koktél kis gyógyírnak a nyavalyámra. Egyébként elhatároztam, hogy itthon újra lejárok majd úszni, mert szerintem az a fajta állandóság, amit az ilyen típusú mozgás jelent, segíteni tud a stressz kezelésében, ami egyre kínzóbb már, ahogy az idő halad előre. Persze a pofám mindig nagy, aztán ellustulok, és halogatok mindent, de ennek vége! Becsszó! Majd megírom, hogy sikerült betartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.