Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Diszkókirálynőknél alább nem adom"

Forrás: Csonka András -
buli gida blog Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Tulajdonképpen kikérem magamnak, hogy csak Szikora Robinak lehetnek gidái. Jó, értem én, hogy 83-ban ezt ő találta ki, amikor 2 bombázót bevett az R-Góba, hogy emeljék a produkció fényét, no meg persze, hogy az erotikus hangulatra kiéhezett, pattanásos kamaszfejeknek legyen egy kis csámcsognivalója.

Forrás: Csonka András

De azért nehogy már ne koppinthassam le az ötletét! Szerencsétlen kecskéket sajnálom, mert manapság már tényleg mindenki a Szikora-féle táncoscsajokra gondol a gida szó hallatán. Esetleg a mai napig. Most már én is megtaláltam az ideális hölgyeket.

Természetesen emelem a tétet, és diszkókirálynőknél alább nem adom.

Forrás: Csonka András

Sokból nem is lehetne Magyarországon így válogatni. Na de nekem sikerült két szőke legendát behálóznom. Csepregi Éva és Zoltán Erika, amint a fotón is láthatod, széles mosollyal virítanak az oldalamon. Na és ha még azt is hozzátenném, hogy a napokban megkezdtük a felkészülést a közös produkciókra, akkor nyugodtan kiírhatnánk, hogy ez most itt a Kész átverés! show! Természetesen egy szó sem igaz az előbbiekből, Szikora Robi az örökös gidatulajdonos, én pedig boldogan vigyorogtam a két diszkókirálynő között, mert a hangulatunk egyébként is a tetőfokára hágott, mivel a Sláger Tv egyik műsorának felvételén jártunk, ahol ráadásul mi voltunk egymás közönsége is, természetesen kiegészülve a magyar könnyűzenei élet sok kiválóságával, Bangó Margittól, Nagy Ferón át a Bikiniig. Egy kis videót is rittyentettem, ahol épp a Beatrice-re csápolunk. Mondjuk az elején még sokkal többen voltunk, de néhányan a fellépők közül a produkciójuk után leléptek egyéb munkájuk miatt, így cserélt helyet mellettem Szekeres Adriennel és Szandival Zoltán Erika.

Forrás: Csonka András

Minden tiszteletem a showműsorok fizetett statisztaközönsége előtt, egyáltalán nem könnyű a hangulatot nézőként órákon át topon tartani, és valljuk be őszintén a zenész szakma képviselői legritkább esetben csápolnak egymás fellépésein. Na de itt a kivétel, ami erősíti a szabályt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.