Franco Marco párkapcsolat szex szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 év nagy idő. Ha egy kapcsolat hosszát nézzük - mindenképp. Főleg akkor, ha közben szanaszét csal minket a pasi, akit idegesítenek a barátaink, rokonaink. Az, hogy néha ott is felejt minket egy buliban - már mindegy. Hogy van-e a kapcsolatnak jövője? Franco Marco szerint van. De azt nem rejti véka alá, hogy milyen. Kérdés, hogy hölgyolvasónk ezek után kér-e belőle. 

"Üdvözöllek, kedves Marco!

A kérdésem csak annyi, hogy milyen jövőt látsz egy olyan kapcsolatban, ami 5 éve tart, ahol a pasi néha-néha megcsalja a nőt, aki viszont hűséges, a pasi nem jár el sehová, a nő szeretne, ha a férfi el is megy vele, nem érzi jól magát, és végül otthagyja a buliban. Rendezvények a rokonokkal kizárva, de a családot szereti. Távkapcsolat a munka miatt: 1 hónap külön, 2 hét együtt.

Thinkstock
Thinkstock


Bár minden este megy a netezés, hogy azért ne szakadjanak el egymástól. Közös fotó kizárva, nehogy felkerüljön a netre. Mert nem kell hirdetni, reklámozni a kapcsolatot. Ha a nő elzavarja, a pasi kézzel-lábbal kapálózik, és mindent megtesz azért, hogy mégse legyen elhajtva. Egyáltalán nem romantikus, inkább öntörvényű, mégis csupaszív ember. Imádja az állatokat, van is belőlük bőven. A munka is mánia nála. A nőkkel nem volt szerencséje, az egyik lánykérés után megcsalta, a másik lehúzta anyagilag. Szereti a nőt, de mégsem képes alapvető dolgokra. Nem tudja hogyan is néz ki az, hogy EGYÜTT!

Mi lehet itt a hiba? Mi lesz ezzel a kapcsolattal a jövőben?

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv: PhilipMB"



Kedves PhilipMB!

Nyugi. Tíz év, és minden rendben lesz veletek. Látom a jövőt. Melletted hűséges pasi él, szeretve az otthon melegét, amelyet csak nagy ritkán hagy el a külső hidegért. Ha meg arra vágysz, boldogan lép veled szerteszét, arcára mosolyt nem a kényszer, hanem a határtalan élvezet miatti öröm csal majd. Néha eljön a buliból korán, ahova együtt érkeztek szerelmesen, ez nem változik, de értsd, mindezt azért teszi, hogy otthon megvesse ágyatok, forrócsokit készítsen, mire hazaérsz, s szívében túlcsorduló örömmel bújjon össze veled a puha paplan alatt. Melegében, vasalt pizsiben, szagosan. Ezért a hülyének is megéri táncolgatni kicsit a sötétben. Magányosan. Látom a jövőt. Néha mást nőt fog szeretni, igen, főként testileg, odaadóan, orgazmusnyi pillanatokra, nyögve, nyelve. De ne feledd, ezt is miattad teszi. Hogy érezd a férfi erejét. Hogy megmutassa, nem fog rajta a kor, kemény, szőrös, jó kiállású hím maradt. Szeresd ezért, légy büszke rá, ne lökd el magadtól buta parától feltüzelve. Jó ember, jót akar. Mással is. És? Szép, torokszorító lélek. Ezt soha ne feledd. Látom a jövőt.

Thinkstock
Thinkstock



A családot imádja továbbra is, ez rendben van. Harminc nap távolságnyi szeretetet. Két hétig. Érthető a ragaszkodás. Elmaradnak viszont a kapálózások, örülhetsz. Te nem hajtod el - miért is tennéd, ezt a kiváló, nagyszerű embert -, ő meg nem akar visszajönni. Marad a seggén. Nagyjából. A kivert kutya nem kaparja az ajtót többé, lusta ebként fekszik a pamlagon szuszogva. És imádja majd, ha vakarják a füle tövét. Ahhoz meg csak köröm kell, lélek nem. Mű is jó, ne aggódj. Látom a jövőt. A netes hiszti is megoldódik tíz év múlva. Lesz fotó, közös, fent a hálón, neked. Kicsit elmosódva, hangulatosan, ahogy szereted. Ha esetleg nem ismered fel magad, a te hibád. Nem elég éles a szemed, hogy meglásd a lényeget. Egyelőre ne zaklasd ezzel, most keres, kutat, a legjobb fotót akarja. Addig nem tesz fel semmit. Érthető. Nincs képe hozzá. Adj neki időt, még nem találta meg az igazit. Másképp nem megy, ezt megértheted. Látom a jövőt. Maradnak az állatok, nálatok, marad a csupaszív, néha a csupa szívás, lesz öntörvény, romantika továbbra sem, de munka igen, dögivel. Mániásan, ahogy kell. A lánykérés utáni megcsalás viszont prolongálva. A lehúzás pedig törölve. Ennyi. Szép jövőt látok, beláthatod, kedves PhilipMB, megnyugodhatsz végre. Ha pedig esetleg tévednék, ne tétovázz. Keress fel és vágj pofán. Ha lehet, tíz év múlva, kérlek. Addig tartsd te az arcod a jövőd felé. Nyitott szívvel és bizakodva. Úgy tán a rámért pofonok sem fájnak majd annyira. Annyira nem. Talán.

Üdv.
Marco



Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni
Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére
, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Szakértő tanácsát kérnéd párkapcsolati témában? Fordulj Gazdag Enikő párkapcsolati tanácsadónkhoz!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.