Franco Marco párkapcsolat szex társkeresés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tollasokkal nem könnyű. A tartásuk sem egy leányálom, de ha szexelni akarnak, teljesen megbolondulnak. Még az élő fára is rácuppannak a baromfiudvarban, liba legyen a talpán, aki ki tud térni előlük. Ha mégsem, akkor a szegény pára magára vessen, mert egy életre megtanulja a leckét: szépeket gágogó gúnárnak ne add oda maga. Franco Marco hölgyolvasónknak mesélte el, hogy miért.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!


"Hali!

Csak mert úgy látom, szereted a meséket, és mert olyan jó passzban vagyok, ma te leszel az áldozat, akire rázúdítom a gondolataimat. Egyszer volt, hol nem volt, de igazából volt és van, egy hülye liba. A kis liba mindig felnézett egy gúnárra, aki néha elmesélte neki, hogy ő a legszebb, a legvonzóbb.



Thinkstock
Thinkstock

A tollas nőstény ilyenkor azt is megtudta, hogy ő az, aki begerjeszti a gúnárt, és akire amaz mindig is vágyott. Igaz, volt még a kertben több liba is, de valahogy ez a butuska csak itta a gúnár szavait, és persze el is hitte, amit az mond neki. Vagy csak magának sem akarta bevallani, hogy ezek csak csalfa szavak, de így érezte 'jól' magát. A kis liba mindig totyogott, ha a gúnár füttyentett. Persze ha a libuska gágogott valamit, a gúnár szart rá. A libácskát azért észrevették más gúnárok is. Jobbak, kedvesebbek, akik figyeltek rá, de a libának nem kellett, csak az az egy, semmirekellő gúnár, aki minden nap a poklot és a mennyet nyújtja neki. Csak tudnám, hogy mire jó ennek a kis naivnak, hogy mindig hülyére veszik?

Kati"

Tipp! Nézd meg a nyár legújabb fürdőruháit! Katt ide!



Szia Kati!

Ahhoz, hogy megértsd állatbarátodat, kiről cizellált mesédet írtad, következzék néhány tudományos alapvetés a gúnárról.

1. A gúnár a lúdnem hímje. Baromfiférfi. Ha nőlibát lát, kefélni akar. Ilyenkor az esetek többségében közveszélyessé válik. Üt, vág, csíp, harap. Pedig nem kifejezetten szadista. Csak gúnár. Itt jegyzem meg, ha öregedik, akkor is bekattan néha. Mondjuk idősen már nem erőlteti a szexet legalább. Öregkori hisztijét általában nem viselik könnyű szívvel tartói, inkább levágják a vénülő ludat spontán. Ezért nincs 70 éves gúnár. Csak ritkán.
2. A gúnár leginkább télen szexel. Nyáron kimeríti a nap. Vagy mi. Érdekes módon az erős fagy is csökkenti a potenciálját. Vagyis. Minél hidegebb van, annál nehezebben indul be a hímliba. Fontos még. Állattanilag jelentős hasonlóság állapítható meg a jéghideg vízből kimászó férfi és a fagyoskodó gúnár szexuális készültsége között. Ha ezt nézzük, tök mindegy, hogy gúnárnak vagy kis pöcsnek születik az ember.

Thinkstock
Thinkstock

3. A gúnárnak körülbelül négy csaja van. Egyszerre. De őt ez nem zavarja, mert mind a négyet nagyon megrakja, ha úgy van. És általában úgy van. Ez azért kúl.
4. A gúnárnak rendszeresen tépkedik a tollát, párna miatt leginkább, ráadásul tömködik, a mája miatt főként, végül pedig mindenképpen elvágják a torkát. Na, ez már nem annyira kúl. Szerintem.
5. A gúnárt, libatársaihoz hasonlóan sütve tálalják. Egészben vagy darabjaiban egyaránt kedvelt. Ebben az állapotában már közel sem olyan nagy arc, mint amikor szárnyaival verdesve osztogatja az észt a tojók között. A tepsiben visszafogott és pecsenyevörös. A gúnár sok szempontból ilyenkor a legszimpatikusabb.

Kedves Kati. Amennyiben a fenti definíciók alapján magabiztosan következtetsz arra, hogy a szóban forgó mesehősöd valóban egy tahó gúnár, akkor nincs más teendőd, mint hogy tépd a tollát kéthetente, tömd meg néha, s ha már unod a gágogását, szólj Vuknak. Ha esetleg mégsem gúnár, akiről írsz, hanem egy pasi, aki szívat kissé, szintén ne keseregj. Szólj Vuknak akkor is. Hisz minden mesének ez a vége. Hogy hipp-hopp, jön Vuk. Ennyi az egész. Na, jó éjszakát!

Gágá.

Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól
, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon
és az Iwiwen is!


Szex, habzsidőzsi, mi kell még? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110601-franco-marco-szex-habzsidozsi-mi-kell-meg-pasiszemmel.htmlKik akadtak el Pataki Erzsiben? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110518-franco-marco-kik-akadtak-el-pataki-erzsiben-pasiszemmel.htmlGörbe férfiasság nem menő - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110512-franco-marco-gorbe-ferfiassag-nem-meno-pasiszemmel.htmlSegítség! Zaklat az apósom! - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110504-franco-marco-belem-nyult-az-aposom-pasiszemmel.htmlKi izgatja fel Hófehérkét? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110427-ki-izgatja-fel-hoferheket-pasiszemmel.htmlKikötözve, nyalva, falva - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110420-franco-marco-kikotozve-nyalva-falva-pasiszemmel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.