Franco Marco vérfertőzés párkapcsolat testvér szex felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testvérrel szexelni nem menő. Sőt! Kifejezetten káros hatású - testre és lélekre egyaránt. Ezt annak mondjuk, aki ezt nem tudná. Hogy miért, azt Franco Marco magyarázta el hölgyolvasónknak válaszában.

Tipp! Elképesztő látvány, festmények meztelen testeken! Nézd meg képgalériánkat!


"Szia Marco!

Tudom, hogy gáz, ami most következik, de muszáj kibeszélnem magamból. 18 éves lány vagyok, az emberek szerint szép, kifejezetten jó csaj. Hiába. Eddig nem tudtam magamnak normális pasit találni. Minden csávó csak szexet és partizni akar, de normális dolgokat csinálni nem. Kicsit kiégtem az utóbbi időben. Sokat voltam otthon, a szüleimmel sem túl jó a kapcsolatom, csak a bátyámat bírom, aki mindig megértett és foglalkozott velem. A múltkor viszont történt valami, amit azóta sem tudok feldolgozni. Otthon voltunk együtt Zolival, ő a testvérem, s arról beszélgettünk egész este, hogy mennyire szar az élet, őt is most hagyta el a barátnője, én sem találom a helyem, ilyesmi.



Thinkstock
Thinkstock


Sokat ittunk, tévéztünk, amikor hirtelen rám nézett és szó nélkül megcsókolt. Áramütésszerűen ért, amit csinált, de egyben nagyon felizgatott. Korábban soha nem éreztem semmilyen vonzalmat Zoli iránt, viszont most a szívem a torkomban dobogott. Iszonyatosan megkívántam. Szerencsére senki sem volt otthon rajtunk kívül, mert nem tudtunk uralkodni a vágyainkon. Zoli szinte letépte rólam a ruhákat, képtelen voltam ellenkezni, és az az igazság, hogy nem is akartam. Aztán a karjában bevitt apuék hálószobájába és az ágyon magáévá tett. Soha nem éltem át akkora gyönyört, mint aznap éjjel. Reggelig szeretkeztünk, majd hatalmasat aludtunk egymást átölelve. Érdekes módon másnap sem éreztünk semmilyen lelkiismeret-furdalást, csak kicsit zavarban voltunk mind a ketten. Ez egy hete történt. Azóta vergődünk, mert akarjuk egymást, de félünk, hogy ebből baj lesz. Segíts rajtunk, mit tegyünk? Ez szerinted normális?

Bari"

Thinkstock
Thinkstock


A tökéletes férfivessző - szólj hozzá!



Kedves Bari!

Nem. Egyáltalán nem normális. Mondhatni abnormális. Tesóval szexelni értelmetlen. Perverz, felkavaró, felesleges, rossz. Nem beszámítható megoldás. Pár percnyi élvezet, életnyi probléma. Fertőzi a testet és lelket egyaránt. Soha el nem múló infekciót okoz. Nincs rá orvosság, hiába is akarod. Marni fog a tudat, hogy a testvéred teste hatold beléd, mikor megszületett gyermeke fejét simogatod, de akkor is, mikor szüleid szemébe nézel, miközben gyűrött ágyukat rendezgetik. A bűntudat fejfájást okoz. Jön majd az a furcsa zúgás az agyban, melyet nem lehet kiseperni sehogyan. Lesz, hogy mindent feladnál, hogy múljon a szűnni nem akaró zakatolás. De akkor már hiába szorítod össze a fogad. Nagyon fáj és kész. Értened kell. Minden nehezen feldolgozható hím, akibe belebotlasz, aki szeret, imád, leszar, szenvedtet, magasba emel, földre ejt, kínozza a lelked és a tested egyaránt, többet ér férfiként, mint a srác a szomszéd szobából. Sokkal többet. Persze, nem tagadom, a testvérszerelemnek vannak előnyei.

Thinkstock
Thinkstock



A bátyádat jól ismered, zsákban nincsen macska, igazából semmi nincs, ami elég fasza, lehet örülni tiszta szívből. A behatolás alatt ráadásul simán megbeszélhetitek ki mosogat, főz, porszívóz, ki csinálja meg a családi bevásárlást. Oly szimpatikus lehetőség ez is. Nem kell kéró után sem kutatni, van saját szoba, ágy, ami közös, csak a párna nem, mindamellett testvéred biztos nem hagy el, ha akarna sem tudna, hisz a véred, ha fertőző is, és látott már, mikor még csak a pokróccal maszturbáltál. Behozhatatlan előny, nem vitás. Mérlegelj hát, kedves Bari. Pattanj a serpenyő mindkét oldalára, billegj kicsit és dönts. Ha észnél vagy, átsétálsz tesódhoz, adsz neki egy laza puszit, arcra, testvérit és végleg átviszed a paplanod a saját szobádba. Esetleg dühös lesz kicsit, de majd megnyugszik. Tekintsd álomnak, ami történt, jó álomnak akár, melynek most vége. Édes lesz a felébredés. Még valami. Kutyátok, ugye, nincs? Ha van, vigyázz rá. Ha szarul vagy, ne rántsd be apuci ágyába vigasztalásképp. Kérlek, kíméld a blökit legalább. Mert ha őt is magadra húzod egyszer, nagy felindultságában még a seggedbe harap. S az még a fejnél is jobban fáj.

Üdv,

Marco


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni
Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.