"Aki szelet vet, vihart arat" - pasiszemmel

buli Franco Marco sztárszerzők férfi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnap medencés bulival menő. Anya, apa szervezte, mondhatni családias. Egészen addig, amíg fel nem bukkan Roli, akiért mindenki odavan. Még az ünnepelt is, aki most az egyszer úgy elengedte magát, hogy maga is megbánta. Hölgyolvasónk szorult helyzetén csak Franco Marco segíthetett.

"Szia Marco!

Egy számomra súlyos és talán picit gusztustalan problémával fordulok hozzád, de úgy érzem, így álnéven és arc nélkül nem olyan ciki leírni, hogy mi történt. 17 éves vagyok és nemrég volt a szülinapom. A szüleim hatalmas bulit szerveztek nekem, aminek persze nagyon örültem. A nagynénémék házában voltunk, ahol van medence, jakuzzi, minden, ami csak kell egy ilyen partihoz. A buli kicsit feszülten indult, de idővel mindenki feloldódott. Az egyik haverom elhozta az egyik irtó helyes barátját, Rolit. Rögtön észrevettem, amint belépett az ajtón, és hevesen dobogni kezdett a szívem. Odajött, gratulált, még egy kis ajándékot is hozott nekem, tök cuki volt. A következő órákban alig láttam, mert természetesen minden lány rávetette magát. Éjfél körül azonban odajött hozzám és megkérdezte, elmegyünk-e fürödni. Ekkor már mindenki a házban volt, csak kevesen lézengtek a kertben. Naná, hogy igent mondtam. Beszélgettünk, nagyon jól megértettük egymást. Aztán elcsattant egy csók. A mennyekben jártam. Majd jött a 'borzalom' pillanata. A csók után megint beszélgettünk, nevettünk, ittunk, és még többet kacagtunk. Csiklandozni kezdett, amire én annyira elengedtem magamat, hogy véletlenül szellentettem egyet. Normál esetben sosem tennék ilyet, de most nem figyeltem magamra. A víz persze felerősítette a hangot, bugyogott a víz, sehogy sem tudtam titkolni, mi történt. Megfagyott a levegő, azt sem tudtam, mit mondjak szégyenemben, egy lány mégsem tehet ilyet. Végül ő szólalt meg, mondott valamit, de szinte nem is értettem, hogy mit mond, annyira csengett a fülem a szégyentől. Kimásztam a vízből, és bementem. Átöltöztem, és próbáltam szülinaposhoz méltóan beszélgetni a többiekkel. Amikor bejött a házba, csak azt láttam, hogy összesúgnak a fiúkkal és mindenki nevetgél. Próbáltam bemagyarázni magamnak, hogy nem azon kuncognak, ami történt, pedig szerintem azon röhögtek. Azóta nem merek a barátaim szemébe nézni. Eltelt három hét, de még mindig itt van bennem a szégyenérzet. Szerinted lehetséges, hogy valaha még hozzám szól a srác?

Egy lány"

Kedves lány!

Ne bánkódj a sunyi puki miatt. Hülye ez a muki. Mit röhögcsél? Felkavarta a szél a vizet, ennyi történt. Na és? Belefér. Hogy kinevet, az sokkal nagyobb gáz. És legalább annyira bugyog. Szóval ne hagyd, hogy olyan férfi legyeskedjen körülötted, akinek büdös a lét veled. Szar alak. Egy apró szellentésből ekkora ügyet csinálni. Na ne már. S sajnos ez még csak a kezdet. Hidd el, nem lesz kíméletes veled máskor sem. Vigyázz vele. Tudod, aki szelet vet, vihart arat. Hagyd a francba a srácot és keress mást, aki akkor is toleráns, ha tényleg nagy a gáz. Te pedig maradj, aki vagy. Egy kedves, aranyos, széllel-bélelt lány.

Üdv,

Marco



Iratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Csatlakozz Marcóhoz a Facebookon és az Iwiw-en is!

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Mese a popsiról és a kis ciciről - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120607-franco-marco-mese-a-popsirol-es-a-kis-cicirol-.htmlSzerelem pékné módra - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120531-franco-marco-szerelem-pekne-modra-pasiszemmel.html"Nem hiszem, hogy velem elbírnál" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120523-franco-marco-nem-hiszem-hogy-velem-elbirnal-pasiszemmel-18.htmlAz élvhajhász, a sete-suta és az egyéjszakás - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120516-franco-marco-az-elvhajhasz-a-setesuta-es-az-egyejszakas-.html"Ne félj kiborítani a bilit" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120509-franco-marco-ne-felj-kiboritani-a-bilit-pasiszemmel-18.htmlA körtemell nem is izgató? - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120502-franco-marco-korte-alaku-mell-nem-meno-pasiszemmel-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.