Franco Marco sztárszerzők párkapcsolat férfi szerelem magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves, helyes, szereti a bort és még humora is van. Igaz, méretre kicsi. Nem, nem az, amivel a természet - jó esetben - minden pasit megáldott - hanem termetre. Ciki, nem ciki, hölgyolvasónk a centiken aggódik, ezért zavarában Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen: maradjon, és bízzon a lassú növekedésben, vagy inkább szedje a sátorfáját, és keressen egy nagyobbat. 

"Szia Marco!

A véleményedre lennék kíváncsi egy számomra kínos kérdéssel kapcsolatban. A barátnőimet hiába kérdezem, mindenki tehetetlenül vonogatja a vállát, ahogy én is. A történet a következő: három hete megismerkedtem egy sráccal. Éppen ebédeltem egy plázában, és helyet kerestem magamnak, ahová leülhetek, amikor kiszúrtam egy üres széket egy helyes fiú mellett. Megkérdeztem, szabad-e a hely, válaszul pedig egy óriási mosolyt kaptam. Miközben ebédeltünk, beszédbe elegyedtünk, és minden szuper volt. Aztán felállt, elköszönt, mert sietett dolgozni. Azt mondta, hív, és én biztos voltam benne, hogy így lesz. Nem tévedtem. Még aznap keresett, és randit beszéltünk meg másnap estére. Nagyon boldog voltam, egészen addig, amíg a randin szemtől szemben nem álltam vele. Nem mondom, hogy extrém magas lennék (173 cm vagyok), de ez a srác jó pár centivel alacsonyabb nálam (olyan 165-167 cm körül lehet). Ő is meglepődött, én is meglepődtem, de aztán úgy tettünk, mintha nem lenne gond ezzel. Azt javasoltam, üljünk be valahová, így is tettünk. Hihetetlen jó randi volt, nevettünk, iszogattunk, beszélgettünk, de amikor felálltunk induláskor, megint szembesültem a szomorú valósággal: tök kicsi. Felemás érzelmekkel mentem haza, de aztán olyan vicces SMS-eket küldött nekem, hogy nem tudtam nem belezúgni. Azóta ez megy. Akárhányszor találkozunk, folyton leültetem szegényt a legközelebbi étterembe, kiülős helyre vagy padra, bárhová, ahol ülni lehet. Olyan rettenetesen cikinek érzem, amikor jön mellettem. Minden nap azt kívánom, hogy nőjön egy kicsit, vagy menjek össze én, de ez nem fog menni. A barátnőim találkoztak velünk véletlenül egyik este a városban, először ciki volt, de aztán mindegyiket levette a lábáról a jó szövegével. Ezért mondtam, hogy senki sem tud jó tanácsot adni: a barátnőim megértik, hogy cikin érzem magamat mellette, de mindig hozzáteszik, hogy kár, mert nagyon helyes, kedves pasi, és ráadásul tényleg majd' megveszek érte, ha ülő helyzetben látom. Pár napja lefeküdtünk egymással. Meghívtam hozzám egy vacsira, a bor és a sok ülés meghozta a bizsergést, és azt kell mondjam, az ágyban semmit sem érzek apróbb termetéből, mert minden más téren igen jól fel van szerelve, plusz vízszintesen eltűnik az a pár centi mínusz. Minden csodás volt, kivéve, hogy reggel el akart kísérni a buszmegállóig. Jött mellettem, és én bunkó módon közben végig arra gondoltam: jaj, miért nincs rajtad legalább egy görkori, vagy miért nem járhatnak a pasik magas sarkú bakancsban. Szóval kellemetlen a helyzetem. Nagyon akarom őt, amikor ül, de ha áll, nagyon ciki. Mit csináljak?

Ancsa"

Kedves Ancsa!

Van néhány lehetőség arra, hogy feloldd a méretkülönbség okozta diszkrepanciát:

• Menj távolabb tőle. Ami messzebb van, kisebbnek tűnik. Repülőről nézve például te is tök kicsi vagy.
• Soha ne játszatok hófehérkést. Inkább énekelj neki LGT-dalokat. Mondjuk ott van a kedvencem: A Kicsi, a Nagy, az Arthúr meg az Indián...
• Kérd meg, hogy rendszeresen ugráljon. Otthon is. Állítólag ha valaki sokat ugrál, magasabb lesz. Kérdezz meg néhány kosarast, ők igazolhatják.
• Mondd neki, hogy egyél: nekem nősz nagyra, szentem! Szerintem.
• Sokat segíthet, ha minden nap legalább tíz percet kézenáll. Nem biztos, hogy magasabb lesz, de kifejezetten erőssé válik a bicepsze. Az is jó lesz valamire, nemde?
• Emeljen súlyt. Teher alatt nő a pálma. Ha meg nem nő, akkor olyan marad, amilyen volt. De attól mi szeretni fogjuk a datolyát.

Összességében, kedves Ancsa, felesleges ilyen apróságokon dilemmáznod. Van elég komoly baj a világban, kis problémákon ne hezitálj. Örülj neki, hogy vágyik rád a pasid, ráadásul szórakoztató, sármos srác és vízszintesen is jól szuperál. Emellett nem üt, nem ver, nem vág át és moziba is elvisz, ha úgy alakul. Ritka példány, tartsd meg. Ha ő az igazi, pár centin nem múlik majd a boldogság. Tudod jól, nem a méret a lényeg. Fontos, de nem lényeges. Végül pedig. Ne tartsd cikinek, ha feláll. Inkább szeresd érte. Na ezért tényleg szeresd. Ha javasolhatnám.

Üdv,

Marco



Iratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Csatlakozz Marcóhoz a Facebookon és az Iwiw-en is!



"Tudtam, hogy visszajössz" - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120920-franco-marco-tudtam-hogy-visszajossz-pasiszemmel.html"Majd a hegyes botjával helyre tesz" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120913-franco-marco-majd-a-hegyes-botjaval-helyre-tesz-pasiszemmel.html"Hány éves a kapitány?" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120906-franco-marco-hany-eves-a-kapitany-pasiszemmel-18.htmlAkik űrt töltenek be, meg lyukakat - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120830-franco-marco-akik-urt-toltenek-be-meg-lyukakat-pasiszemmel.htmlMi kell neked, Laura? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120808-franco-marco-mi-kell-neked-laura-pasiszemmel.htmlÁlombéli perverz monológ - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120802-franco-marco-alombeli-perverz-monolog-pasiszemmel-18.html"Egy igazi, kemény, tökös férfi" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120725-franco-marco-egy-igazi-kemeny-tokos-ferfi-pasiszemmel-18.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.