rossz lányok Való Világ 7 szex csajozás VV Dani szerelem párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szerintem férfi nem fizet szexért" - állítja VV Dani, aki kiesése után a kinti világban talán sikeresebb lesz csajozás terén, mint a ValóVilág villájában volt. Celebszomorító riporterünk egy csúnya vádnak is utánajárt a most kiesett játékossal kapcsolatban.
VV Zsuzsa: Nem játszottam magam!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150119-vv-zsuzsa-kiesett-a-valovilagbol-katz-davidnak-meselt.htmlA ValóVilág vasárnap esti kiesőjét, Zsuzsát faggatta Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere. A lány nem volt hajlnadó elárulni, mi is kell ahhoz, hogy ingyen szilikonmellhez jusson valaki, azt azonban megosztotta Dáviddal, hogy ő bizony nem játszotta meg magát, végül elárult még néhány dolgot a bent maradt játékosokról...Katz Dávid--Elvis Presley él! És taxival közlekedik - Videó!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150107-elvis-presley-szemelyesen-vezet-egy-budapesti-taxit-es-megenekelteti-az-tuasait.htmlA címben található állítás igaz, erről ti is meggyőződhettek, ha megnézitek ezt a videót! Katz DávidAFPVV Ádám villakalandjai: "Fogtam már szilikont, de ennyit még nem"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150105-katz-david-interjuja-a-vv7-kiesojevel-vv-adammal.htmlA nézők nem voltak kíváncsiak tovább VV Ádámra, aki Robinnal együtt küzdött Dóri kegyeiért. A két fiú közül Robin került ki győztesen, a Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid így Ádámot faggatta, aki nyíltan beszélt a Villalakó fiúk pisilési szokásairól, illetve szilikontestekről, lábszagról és önkielégítésről.Katz DávidRTLKLUBLefekszik-e Vajna a feleségével, Tímeával? Idén ezt is kiderítettük!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141230-katz-david-szilveszteri-osszeallitasaban-a-legszemtelenebb-kerdeseket-teszi-fel-a-celebeknek.htmlKatz Dávid, celebszomorító riporterünk egész évben lótott-futott, és mindezt csak azért, hogy a celebek arcán azt a jellegzetes, citromba harapott mosolyt megpillanthassuk. Szilveszteri videónkban összeszedtük az év legszemtelenebb kérdéseit.Katz DávidOrigoKultúrmisszió az X-Faktorban és a Rising Starban? Igen!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141228-katz-david-irasa-az-x-faktor-es-a-rising-star-kulturmissziojarol.html"Így az év végéhez közeledve emlékezzünk meg a Dinamit Duóról: a Rising Starról és az X-Faktorról. Gondolataim vezérfonala ezúttal nem a két műsor (legtöbbször jogos) kritikája lesz..." - Katz Dávid ezúttal rendhagyó módon a tehetségkutatók kultúrmissziós tevékenységét elemzi, amely szerinte emelte a két műsor fényét.Katz Dávid--VV Reni: "Maci mindig ott lesz mellettem"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141223-katz-david-interjuja-a-vv7-masodik-kiesojevel-vv-renivel.htmlA Life.hu celebszomorító riportere nem kímélte VV Renit, aki meg sem tudott szólalni. Egy igen fontos mondatot azonban csak sikerült kiszedni a rendkívül kimért, diplomatikus és csalódott kiesőből.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.