Lakatos Levente: "Az anális szex megosztó, a nézőközönség kizárt! Mire izgulnak a nők?"

Forrás: Thinkstock -
szex anális szex kötözés fantázia Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös felmérést készített a népszerű magyar író, Lakatos Levente - a női szexfantáziákat vette górcső alá.

A író szerzői Facebook-oldalán arra kérte a hölgykövetőit, hogy egy, három kérdéskörből álló szavazással nyilvánítsanak véleményt szexfantáziáikról.

Levente így ír blogjában a szavazás eredményéről: „Az érdekelt, hogy milyen rendhagyó, vagyis az átlagosnál (unalmasnál?) eltérő szexuális fantáziák piszkálják fel a női kíváncsiságot. A voksolás a weboldalamon, anonim módon történt, sokan talán most mertek először »beszámolni« a vágyaikról. Az első kérdés arra vonatkozott, hogy mely szexuális »extrát« próbálná ki legszívesebben a szavazó. A második körben ennek ellentettje után kutattam, vagyis azt kérdeztem, hogy milyen »rendhagyó« játékba nem menne bele. A harmadik kérdésemmel azután érdeklődtem, hogy mely, már kipróbált »extra« okozta a voksoló számára a legnagyobb örömöt. Minden kérdésnél egyetlen választ lehetett megjelölni, a felmérésre néhány ezer visszajelzés érkezett, tehát természetesen nem reprezentatív, de nekem rendkívül tanulságos.

Forrás: Thinkstock

A szabadtéri szeretkezés a győztes

Nézzük először azt, hogy mely kipróbált szexuális extra okozta eddig a legnagyobb gyönyört a voksolásban részt vett hölgyek számára. A kérdéskör abszolút győztese a szabadtéri szeretkezés, ezek után bízom abban, hogy a nyár élvezettel töltve telt… Az »élveztem« lista második helyére az anális szex került, az eredmény igencsak meglepett – a folytatásban látjátok majd, miért… A dobogó aljára az erőszak nélküli lekötözős aktus jutott, ezt követi az erőszakimitálás, mely inkább élvezettel tölti el a nőket, mint a szexjátékszerek bevonása vagy a mocskos beszéd. A kérdéskör abszolút vesztese a két, egymással is foglalkozó férfival megejtett aktus, amelyet összesen öten jelöltek kedvesnek.

Ha érdekel Levente különös szavazásának további eredményei, látogass el blogjára.

Szexoldalon hirdetik Éden Milán szőke szerelmét - visszaéltek Niki fotóivalhttp://www.life.hu/intim/20150926-szexoldalon-hirdetik-eden-milan-szoke-szerelmet-visszaeltek-niki-fotoival.htmlSzexpartnerek csak neked. Rosszlányok, szexpartnerek, vidéki lányok, erotikus masszázs és erotika. Niki Valentine fotói egy szexuális szolgáltatásokat áruló oldalon tűntek fel. Éden Milán szőke szerelme állítja: a képeken valóban ő látható, ő azonban soha nem regisztrált az oldalon.Intim--Anyaszült meztelenül pózol Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20150828-anyaszult-meztelenul-pozol-bodi-sylvi-instagramjara-feltoltott-regi-fotoja-melle-idezetet-irt.htmlEgy régebbi fotót porolt le Bódi Sylvi, és tette közzé közösségi oldalán. IntimOrigoEgy évvel a válása után ismét szerelmes Czippán Anetthttp://www.life.hu/intim/20150924-egy-evvel-a-valasa-utan-ismet-szerelmes-czippan-anett-egy-kollegajaba-szabolcsba.htmlÚjra szerelmes a szuperszexi műsorvezetőnő, Czippán Anett. Nem gondolta, hogy egyedülálló anyaként, egy gyerekkel és egy kutyával ismét társra lel, ráadásul ilyen hamar. Intim--Felnőtt filmet reklámoznak Bíró Icával - az egykori Metal Lady kiakadthttp://www.life.hu/intim/20150828-pornot-hirdetnek-biro-icaval-az-egykori-metal-lady-kiakadt-soha-nem-szerepelt-felnottfilmben.htmlVisszaéltek Bíró Ica nevével. Az egykori Metal Lady kifakadt.Intim--Hoppá! Újra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktor? http://www.life.hu/intim/20150828-ujra-egyutt-cinthya-dictator-es-varga-viktor-lesifoto-keszult-roluk-tagadnak.htmlEgy évnyi mosolyszünet után ismét együtt látták Cinthya Dictatort és Varga Viktort. Talán ismét egymásra talál az egykori szerelmespár?IntimOrigoHatalmas mellbimbókat villantott Becky Constantinou (18+)http://www.life.hu/intim/20150813-hatalmas-mellbimbokat-villantott-becky-constantinou-a-brit-x-factor-sztarja.htmlUgyan a tehetségkutatóból, a brit X-Factorból viszonylag hamar kiesett, Becky Constantinou megtalálta a módját annak, hogy - ugyan kissé szélsőséges eszközökkel - felhívja magára a figyelmet.IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.