Lakatos Levente: "Az összes férfi hűtlen? Avagy előzd meg, hogy megcsaljanak!"

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat blog hűtlenség szerelem megcsalás Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kedves, férfi-ügyekben meglehetősen tapasztalt (hogy pontosan milyen téren, és mennyire, azt a fantáziátokra bízom) hölgyismerősömmel beszélgetve merült fel a csalfaság témaköre. Ő szent meggyőződéssel állította, hogy minden férfi hűtlen, én pedig nyilván azonnal a becsületünk védelmére keltem. Micsoda általánosítás… Aztán, ahogy az elültetett gondolatmaggal a fejemben telt az idő, egyre többször szembesültem azzal, hogy talán én vagyok túl idealisztikus. Férfijellemünk árnyékosabb oldalán valóban ott dédelgetjük a csapodárságra való hajlamot?

Vallomás: én is léptem már félre. Csúnya dolog, csatt egy pofon. A vallomásomat leöblítendő indítsátok el az egyik kedvenc énekesem témához passzoló dalát. Találó kis aláfestő zene lesz!

A férfi vadászlény, míg hajtja a tesztoszteron, az izgalmat és a változatosságot keresi – tiszta sor, kismilliószor megfogalmazták már, mindenki tudja. Ahogy általában azt is, hogy meglehetősen kényelmesre gyúrtak bennünket. Miközben marja lelkünket a sikeréhség, kifogásokat keresünk arra, hogy miért nem cselekszünk, és folyton kitolt határidőket szabunk magunknak. Holnap megcsinálom. Nem, inkább majd holnapután. Na, majd a jövő héten. Ebben a hónapban már nincs rá időm. És így tovább… A halogatás csapdája az örök várakozás. A mi biológiai óránk is ketyeg, de nem siettet. Van időnk várni az újra, ami szebbé, jobbá, illetve kielégítőbbé teheti az életünket, és ez bizony – bármennyire fáj beismerni – párkapcsolati téren sincsen másként.

Forrás: Thinkstock

Míg a nők többsége általában szent meggyőződéssel áll bele egy kapcsolatba – számukra a párjuk az isten –, a férfiak gyakran csak a fent említett várakozási szakasz űrkitöltésére választanak partnert. Magyarán úgy állnak a témához, hogy ha majd találnak egy igézőbb és illatosabb – palvinbarbibb – virágot, majd átszállnak arra. A romantikus nővel szemben a férfi sokkal nyersebb, azt mondja, ha nem ismeri (és kóstolta meg) a világ összes finomságát, honnan tudná, hogy melyik falat a kedvence? Fenntartjuk a “programváltoztatás jogát”, ami nem túl bizalomgerjesztő, de legalább annyira manipulálható tulajdonság. Egyetlen ügyben nem ismerünk tréfát: a szórakozásban. És mi volna szórakoztatóbb időtöltés a vadászatnál?

Kinek mi számít megcsalásnak? A gondolat? A tett? Vagy egy harmadik fél iránt kialakult érzelem? A félrelépés gondolata szerintem mindenkiben – férfiban és nőben egyaránt – megfogan legalább egyszer a kérdés, hogy az illető képes-e megtagadni a kísértést.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására, kattints IDE.

Íme a filmvászon legemlékezetesebb transzszexuális karakterei (18+)http://www.life.hu/intim/20151030-transz-a-kamera-elott-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-transzszexualis-karakterei.htmlKegyetlen tréfa tud lenni az élettől, ha valakinek más a biológiai neme és a nemi tudata. Igazi drámai helyzet - a mozi pedig szereti a drámai helyzeteket, és a nem mindennapi sztorikat. Összegyűjtöttünk egy csokorravalót azokból a filmekből, amelyet messzebb jutottak a témában a szörnyülködésnél és/vagy provokációnál. Intim--Aranyzuhany és édes hármas? Ilyen érzés megvalósítani egy titkos szexfantáziáthttp://www.life.hu/intim/20151029-milyen-erzes-megvalositani-egy-titkos-szexfantaziat-ezek-a-kommentelok-elmondjak.htmlHármas hancúrok, szerepjátékok, anális élvezetek, vad orgiák. Néhány erotikus képzelgés hihetetlenül izgatóan hangzik, de a többségünk túl gátlásos ahhoz, hogy tudjon és merjen is beszélni a legkülönlegesebb vágyairól.IntimThinkstockBoy George: "Lefeküdtem Prince-szel"http://www.life.hu/intim/20151030-boy-george-lefekudt-princeszel.htmlHoppá! A brit The Voice producerei leállították a műsor egyik adásának forgatását, ugyanis Boy George valami olyat mondott, amitől a közönség őrjöngeni kezdett. Intim--Priscilla Presley: "Utáltak, mert hozzámentem, utáltak, mert elváltam tőle"http://www.life.hu/intim/20151030-priscilla-presley-oszinten-vallott-milyen-volt-elvis-presley-zenesz-felesegenek-lenni.htmlBármennyire is annak tűnik, nem volt könnyű Elvis Presley feleségének lenni. Priscilla Presley egy nemrég adott interjújában őszintén beszélt arról, milyen volt a házasélet a Király oldalán. Intim--Sebestyén Balázs első szexuális élménye a Szomszédokra volt!http://www.life.hu/intim/20151030-sebestyen-balazs-elso-szexualis-elmenye-a-szomszedokra-volt.htmlA Gyertek át szombat este ezen a hétvégén adásba kerülő részében szóba jött egy ország kedvenc sorozata, a Szomszédok. A műsorvezető, Sebestyén Balázs érdekes titkáról rántotta le a leplet, viccesen. Intim--Kiderült, melyik a világ legveszélyesebb szexpózahttp://www.life.hu/intim/20151029-kiderult-melyik-a-vilag-legveszelyesebb-szexpoza.htmlEgy szaklapban közölt tanulmányból kiderült, melyik pozitúrában következhet be a legtöbb szexbaleset. Az eredmény tényleg meglepő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.