Heti útravaló Müller Pétertől - 99. rész

magány egyedül Müller Péter Angyal segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el, és hagyd magadban megérni!

"Jó pillanataidban angyalok vannak körülötted. Ha nem is látod, de érzed őket."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


A mai, kórosan egocentrikus világban nem szeretjük a menekülőket. Taszítanak, mint a koldusok. A sok millió ember közül keveset szerettél, s kevesen szerettek... és azokat is gyakran elveszítetted. Előbb-utóbb terhessé vált a vonzalom, vagy neked, vagy neki.

Az "egyedül vagyok" riadalma még a legközelebbi hozzátartozóid mellett is elfogott. Hogy végső soron még a legközelebbi ember is fényévnyi távolságban él tőled. Egy másik bolygón. És mégis... Sohasem vagy egyedül. Angyalok vannak körülötted. Ha nem is érzed, nem is látod, de szeretve vagy. És segítenek élni. Ha nem segítenének, nem is élnél.

Ha valóban olyan magányos lennél, ahogy hiszed s tapasztalod, már nem is léteznél. Egy végtelen szeretetháló egyik szeme vagy. Szálak milliói fonnak át, s fűznek össze minden látható és láthatatlan lénnyel, s magával e csodálatos hálózat teremtőjével, akit nevezhetsz Istennek is. Egyszer kilépsz majd egód páncéljából, kinyílik a szemed, és látod majd, mennyi csodálatos testvéred van.

Tippünk:

Itt ismerheted meg legújabb gondolatait, és itt barátkozhatsz Müller Péterrel!



Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!



Heti útravaló Müller Pétertől - 98. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131104-muller-peter-heti-utravalojaban-a-banat-elengedeserol-beszel.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 97. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131025-muller-peter-heti-utravalo-97-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 96. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131021-heti-utravalo-muller-petertol-96.htmlMüller Péter:http://www.life.hu/sztarszerzok/20131020-szily-nora-interjuja-muller-peterrel-ferfi-es-noi-sorsokrol.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 95. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131014-heti-utravalo-muller-petertol-95resz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.