Müller Péter szeretet szerelem szabadság cica macska heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 127. rész.

Ráteszel egy kismacskát a fájós válladra, és elmúlik a fájdalmad. Meggyógyít. A meleg lénye és a testéből búgó mélyhangú rezgés, mint az indiai bölcsek mantrázása, oldja a magányodat. És gyógyítja a válladat.
Forrás: Thinkstock

Ooommm! Próbáltad már? Ez az ősi hindu mantra. Azt, hogy „jó veled”, semmi sem tudja jobban kifejezni, mint a macskák dorombolása. Ha macskaszerető vagy, pontosan tudod, hogy a cicák nem egoisták. Hanem szabad lények. Szerelmi életük is őszintébb és zajosabb, mint a többi állaté. Világgá jajgatják sóvárgásukat! Valóságos operát énekelnek az életükről, melyben jajgat a vágy, a fájdalom és a gyönyör.

Ez nem nyávogás. Ének. Az ősi Egyiptomban, ahol még tudták, mi az igazi szeretet, a macskát szent állatnak tartották. Manapság azonban nem tudunk kiigazodni a cicák lelkében - ezt a varázsszemekkel izzó szabadságot önzésnek tartják.

Aki nem kapaszkodik, szerintünk nem is szeret. Aki nem az "enyém" - az nem is szeret. Nem igaz! Tanulj a macskádtól! Attól, hogy valaki szabad, szuverén lény, még szerethet. És meggyógyíthatja a válladat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.