Müller Péter: "Állj szóba magaddal!"

Forrás: Thinkstock -
halál belső hang Müller Péter tanácsadó heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 128. rész.

Volt ilyen élményed? Meghalt, akit szerettél, s mégis úgy érezted néha, mintha látna téged? Érezted, hogy bizonyos dolgokat nem tehetsz meg, mert "mit szól ő hozzá"?

Néha meg kifejezetten biztat: Tedd meg! Ne félj! Én még azt is hallottam: Segítek!

Bizony, sohasem vagyunk teljesen egyedül. Akinek a lelke érzékeny, tudja. Néhányan azonban azt hiszik, ilyenkor csak emléke szólal meg az eltávozottnak. Benne van az, akinek a hangját mintha kívülről hallaná. Ott szól, a saját lelkében. Ő mondja, saját magának.

Forrás: Thinkstock

Nem baj, ha így gondolod, de legalább mondd magadnak. Legalább beszélj magaddal! Legalább súgj magadnak! Legalább halld meg a tanácsadódat - kívül vagy belül, mindegy. De állj szóba magaddal. Hallgass a jobbik énedre.

Egyszer majd úgyis rájössz, hogy kívül vagy belül: mindegy. Rájössz, hogy sokan látnak, és soknak fontos vagy. Akkor is, ha egyelőre nem tudnak másképp, csak súgással segíteni. Aki szeretett, veled marad. Vagy küld segítséget.

Egyszer egy Mestertől azt kérdezte a tanítványa:
- Hogyan tudok kapcsolatot találni veled?
- Egyszerű - felelte a Mester. - Gondolj rám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.