Müller Péter: "Ne manózz tovább!"

2015.10.26. 21:13

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 202. rész. 

Ne manózz tovább! Hidd el, hogy lelked mélyén él egy igazi varázsló. Ha fölfedezed, és hallgatsz rá, át tudja varázsolni az életedet szebbé és teljesebbé, mint amilyent most élsz. 

Ez a legnagyobb titok. Amíg ezt nem tudod, másoktól függsz, idegen hatások varázslata alatt élsz, s tesznek olyanná, aki nem szeretsz lenni. Ha utólag látnád, kire, mire hallgattál magadban, milyen félelmek, gátlások, előítéletek, téveszmék, hamis vágyak, remények és érzések vezettek, melyekben igazán sohasem hittél – megdöbbennél. 

Forrás: Thinkstock

Én úgy hívom ezeket a lelki bűvészinasaimat, hogy „manók”. Életemet sokkal inkább a „manóim” csinálták, mint én magam. Rájöttem, hogy nemcsak hülye vagyok – de hülyítem is magam. 

És nemcsak boldogtalan vagyok – de boldogtalanná is teszem magam. És nemcsak beteg vagyok – de beteggé is teszem magam! A „manóim” tettek beteggé. Fedezd föl magadban a Varázslódat! Hívják úgy is, hogy a benned lakó Isten, vagy az Igazi Éned – az, aki nem hal meg soha. 

Mérhetetlenül erős! 

Ha meghallod a szavát, manóid eliszkolnak, és átvarázsolod az életedet. 

Müller Péterlélekbölcsesség