Müller Péter: "Ne manózz tovább!"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 202. rész. 

Ez a legnagyobb titok. Amíg ezt nem tudod, másoktól függsz, idegen hatások varázslata alatt élsz, s tesznek olyanná, aki nem szeretsz lenni. Ha utólag látnád, kire, mire hallgattál magadban, milyen félelmek, gátlások, előítéletek, téveszmék, hamis vágyak, remények és érzések vezettek, melyekben igazán sohasem hittél – megdöbbennél.

Forrás: Thinkstock

Én úgy hívom ezeket a lelki bűvészinasaimat, hogy „manók”. Életemet sokkal inkább a „manóim” csinálták, mint én magam. Rájöttem, hogy nemcsak hülye vagyok – de hülyítem is magam.

És nemcsak boldogtalan vagyok – de boldogtalanná is teszem magam. És nemcsak beteg vagyok – de beteggé is teszem magam! A „manóim” tettek beteggé. Fedezd föl magadban a Varázslódat! Hívják úgy is, hogy a benned lakó Isten, vagy az Igazi Éned – az, aki nem hal meg soha.

Mérhetetlenül erős!

Ha meghallod a szavát, manóid eliszkolnak, és átvarázsolod az életedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.