Müller Péter: „Tudod, én nem a haláltól félek”

Forrás: Thinkstock -
megoldás bölcsesség szárny probléma Müller Péter repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 255. rész.

Vidáman szeretnék megérkezni Isten színe elé. Nevetve! Ehhez laza lelki tartás kell. Felülemelkedés. Vagyis bármilyen mély és sötét pocsolya készül elnyelni....huss!...meglebbentem a szárnyaimat, és máris fölötte vagyok!

Forrás: Thinkstock

Vigyázz a szárnyaidra!

Valamennyien bukott angyalok vagyunk, ami azt jelenti, hogy berozsdásodtak a szárnyaink – de vannak! Mozgasd őket! És röppenj a magasba! Hidd el, nemcsak a Föld, az Ég is a hazád! Minden gondodat, problémádat nem akkor érted meg, ha benne vagy, hanem ha sikerül felröppenned, és megnézni föntről, a magasból. Néha olyan picinek látszanak onnan.

Repülj! És a gyerekedet is tanítsd meg repülni!

Vagyis arra, hogy szabad! Az égen nincsenek határok, és aki repülni tud, a terhet is könnyen hordozza!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.