Müller Péter: "Fontos, hogy tudd, az egész csak játék"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség játék Müller Péter könnyedség corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 268. rész.

Ez egy nagy gyógyító pszichológus varázsmondata. Sok lelket kihozott vele bajból, depresszióból. Feloldott vele görcsöt, búskomorságot, gyűlöletet és kóros bűntudatot. Hogy ne vedd az egészet túl komolyan! Laza lelki tartás, mondta Karinthy Frigyes.

Fontos, hogy tudd, az egész csak játék. Tekintsd annak. És játsszál!

Ne vedd az egészet túl komolyan! Forrás: Thinkstock

A legnagyobb csatáidat se görcsösen, hanem játékosan vívd meg. Játék megszületni, játék felnőni, játék szerelmesnek, anyának lenni, játék megöregedni és játék meghalni is. Tekintsd annak! Hamarabb leszel túl a bajokon, hamarabb kiúszol a partra, hamarabb túl leszel a legnagyobb sorscsapáson is, ha van benned valami szent könnyelműség. S tudod, hogy nem olyan nagy baj a baj. Csak játssz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.