Müller Péter: "Ahol nem szeretnek, onnan előbb-utóbb menj tovább!"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 291. rész.
,,Ahol nem szeretnek, onnan előbb-utóbb menj tovább!" Forrás: Thinkstock

Persze csak akkor, ha megteheted. Ha eljött az ideje. Sokáig azt hittem, hogy szeretet az is, ha csakis én szeretek. Elég, ha adok – nem baj, ha nem kapok. Azt hittem, ilyen a krisztusi szeretet is – de tévedtem! A szeretet kölcsönös, együtt élmény. Minden szeretet: összeszeretés, egymást szeretés. Más szó rá a Harmónia. Ez is csak akkor van, ha valami együtt szól, ha kölcsönös. Az ölelés: kölcsönös. Az igazi szeretkezés: együtt élmény. És egy jó párkapcsolat is az. Azért ritka manapság, mert másik ember is kell hozzá. Még az önmagam szeretete sem magányos élmény: van bennem Valaki, akit szeretek, és Ő szeret engem, ez adja lelkem harmóniáját, hogy „jól vagyok magammal", és a reményemet, hogy rátalálok arra, aki ezt az adást veszi. Vagy ő talál rám, mert a szeretet ugyanúgy hiányzik neki, mint nekem! Hiányzik a szívének, hogy másokért is verjen! Mert ez az életünk legboldogabb csúcsélménye - de csak akkor, ha ez kölcsönös.

Tóth Gabi: „Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak”http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-toth-gabi-lesz-a-vendege-peller-mariannak.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle. Peller Mariann--Peller Mariann Tóth Gabival beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/20170619-toth-gabi-peller-mariannal-beszelgetett-utazas-a-lelked-korul.htmlTóth Gabi az elmúlt pár hónapban komoly stílusváltáson ment keresztül, nem csak külsőleg, de zenei téren is megújult. Elérkezettnek találta az időt, hogy ezentúl ne saját magával foglalkozzon, hanem azzal, amiért a földre született... Sztárszerzők--Müller Péter: "Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170612-muller-peter-a-nokrol-egorol-otthonteremtesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 286. rész. Müller PéterThinkstockSzinetár Dóra lesz hamarosan Peller Mariann műsorának vendégehttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170601-szinetar-dora-lesz-hamarosan-peller-mariann-musoranak-vendege-utazas-a-lelked-korul.htmlSzinetár Dóra híresen óvja magánéletét, ezúttal azonban a legtitkosabb gondolataiba enged betekintést. Peller Mariann--Így kell igazán jó BBQ-t készítenihttp://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20170524-marton-adrienn-igy-kell-igazan-jo-bbq-t-kesziteni.htmlAmikor Amerikában éltünk, sokszor kaptunk meghívást grillpartikra. Az egyik ilyen alkalommal ismerkedtem meg a barbecue fogalmával, amiről előtte teljesen más elképzelésem volt. A házigazda sokat mesélt arról mennyi munka és idő van egy-egy ilyen eljárással készült húsban, hiszen ez nem más, mint alacsony hőfokon történő sütés, lassan, hosszú órákon keresztül. Aznap este megkóstoltam az így készült marhaoldalast, ami felejthetetlen ízélményt hagyott maga után. Időközben pár éve hazánkat is elérte a 'füstön sütés szele', így nem volt kérdés, hogy megkóstolom a helyi BBQ-helyek különleges kínálatát. Privát séf--Müller Péter: "Csak ez ad jókedvet ahhoz, hogy végigcsináld a sorsodat"http://www.life.hu/sztarszerzok/20170522-muller-peter-a-remenyrol.htmlReményt vesztett emberek nem tudnak barátkozni. Vagy ha tudnak még, bizonyosan ott, ahol reményeiket nem vesztették el teljesen. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 284. rész. SztárszerzőkThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.