Müller Péter: Van, ami örök titok marad egy férfi számára

terhesség lélek szülés Müller Péter várandós férfi és női szerepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 406. rész.
A teremtő nőiséget egy férfinek megértenie csak szeretettel lehet, de azzal sem egészen Forrás: Shutterstock

Nem tudom, még elképzelni sem, milyen az, ha a hasamban érik valaki, egy másik ember, aki később, tőlem teljesen függetlenül éli majd a sorsát. Azt a megrendítő és egész lényemet megváltoztató érzést, hogy én egy embert teremtettem, nem tudom átélni. Nem a szülést – azt sem! -, hanem azt, ami bennem játszódik le, testemben-lelkemben, kilenc hónap alatt. Egy nőnek a lényében akkor is ott él ez a lehetőség, ha nem lesz anyává, s ettől más, nemcsak a teste, de a lelkülete is. Más minőségű nemcsak az érzéki-érzelmi, de intellektusának a világa is. Másképp viszonyul az élethez. Megérteni ezt a teremtő nőiséget egy férfinek csak szeretettel lehet, de azzal sem egészen. Van, ami örök titok marad számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.