Müller Péter: Légszomj után jön a nagy levegővétel

Forrás: Shutterstock -
boldogság depresszió óriáskerék Müller Péter hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 408. rész.
"Légszomj után jön a nagy levegővétel" Forrás: Shutterstock

Vigyázz, mert ha ezt nem tudod, ha nem vagy elég bölcs és türelmes, akkor megállítod a kereket, és akkor ott maradsz, lent. Ezt az állapotot úgy hívják, hogy depresszió, ami akár tartós is lehet. Ha ebbe kerülsz, nem hiszel az élethitedben, s elfelejted a szíved lüktetésének és a tüdőd mozgásának a titkát: légszomj után jön a nagy levegővétel. Az igazán bölcsek azt tanították, hogy a halál sem végleges, mert új élet követi. „Van másik!" mondta vidáman a cirkuszi zenebohóc, akinek összetörték a hegedűjét. Volt másik, és játszott tovább...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.