Müller Péter: Boldogságra kell hangolni a lelkünket

Forrás: Shutterstock -
boldogság hegedű lélek Müller Péter hangolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 416. rész.
Boldogságra kell hangolni a lelkünket Forrás: Shutterstock

Minden muzsikus tudja, hogy a normál A hangot rendszeresen elveszíti. Kívülről senki és semmi nem segíti, hogy megtalálja. Azt neki kell megkeresni rendszeresen, minden nap, még egy koncert tételszünetében is. Átsuhanó, pici örömök és derűk jelzik vissza benned, hogy aha! Megvan! „Magától" semmi sem lesz szép, és a lelked nem lesz vidám és harmonikus. Legjobb állapotba hozni magadat kívül-belül, bizony a te dolgod. Nők tudják, hogy igazi arcuk nem a festetlen, az elhanyagolt, hanem az, amikor „megcsinálja" magát; amikor külsejét gondosan a belsejéhez hangolja.

Ez nem másoknak, hanem elsősorban önmagának szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.