Müller Péter: Hidd el, hogy minden belőled indul

Forrás: Shutterstock -
önismeret bölcsesség harmónia Müller Péter szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 424. rész.
Hidd el, hogy minden belőled indul Forrás: Shutterstock

Az lesugárzik rólad, hogy valójában csak menekülsz hozzám, mert az önmagaddal való diszharmóniát nem bírod ki. Ments meg! – kéri az ilyen koldus-vonzalom, és nem is tart sokáig, mert a saját magaddal való jó viszonyt csakis magad tudod megteremteni. Ez nem önzés, hanem önismeret, és a lelked hangolásának képessége. Semmi köze az önimádathoz. Az ősi magyar bölcsesség azt mondja: „Légy óvatos azzal az emberrel, aki önmagát nem szereti – mert másokat sem szeret!" Hidd el, hogy minden belőled indul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.