Müller Péter: "Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed"

Forrás: Shutterstock -
lélek útravaló Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 473. rész.

"Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed, s úgy tekintsz mindenre, mintha nem is veled történt volna."

Müller Péter: "Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed" Forrás: Shutterstock

Ez lényegében ráébredés. Vagy mondhatjuk úgy is: felébredés. Ilyen a meditációs élmény is, és minden igazi terápia. Ha nem ezt teszed, csak vájkálsz a múltadban, fölöslegesen „lelkizel", és nem tudsz meggyógyulni. Különféle elméletekkel csak kotorászol a sebeidben, és szüntelenül ott vagy, mert ott tartod magad, ahol a probléma keletkezett. Vedd észre, hogy maga a rálátás a gyógyulás. A fölemelkedés. Látom... Értem... De már nem az enyém.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.