Nánási Pál szemével a világ: Oroszlán Szonja

kép fotó szolgáló szerep portré Nánási Pál Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Szonja a Játékszín új színdarabjában (8 nő) Louise-t, a szobalányt alakítja. Ez a jelmez megihletett engem és Szonját is.

További fotókért kattints a képre! Fotó: Nánási Pál
Nánási Pál szemével a világ: angyalokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131201-nanasi-pal-sztarszerzo-ordog-nora-es-baratnoje-torkoly-erika-kettos-portrejat-keszitette-el.htmlNánási Pál szemével a világ: A címlaplány, Alexahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131124-a-sztarfotos-nanasi-pal-sztarszerzonk-fotoin-a-cimlaplany-gyoztese-elbert-alexa-meztelenul-all.htmlNánási Pál szemével a világ: egész közelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131111-nanasi-pal-fotoin-munkatarsai-szemet-lathatjuk-egeszen-kozelrol.htmlNánási Pál szemével a világ: csókterápiahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131103-nanasi-pal-megmutatja-o-milyennek-latja-az-xfaktor-versenyzojet-eckert.htmlNánási szemével a világ: Péterffy Lilihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131118-nanasi-pal-fotoin-peterffy-lili-az-xfaktor-dontose.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.