Így bővült Ördög Nóráék családja – fotókon a változás

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nánási Pál család bővülés montázs Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fotómontázzsal illusztrálta egyre gyarapodó családját és boldogságát Ördög Nóra.

Ördög Nóra és Nánási Pál sztárszerzőnknek, Szily Nórának adott exkluzív interjút, amelyet IDE kattintva tudsz elolvasni!

Bűbájos fotómontázzsal rukkolt elő Ördög Nóra a blog oldalán. Az RTL Klub műsorvezetője egy két évvel ezelőtti és egy mostani horvátországi nyaralós felvételt rakott ki, amelyet IDE kattintva tudsz megnézni – így szemléltetve, mennyi örömteli változás történt az életében ez idő alatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az első fotón egy 2012-es képet láthatunk, amint kedvesével, Nánási Pállal és négylábú családtagjukkal, Pityuval pózolnak – egyelőre még hárman. Két évre rá viszont már kislányuk, Mici is ott lehet velünk, nem beszélve a jövendőbeli Nánási-babáról, aki még mamája pocakjában van. Nagyon szépek így együtt!

Ördög Nóra-Nánási Pál: "Olyan szépen alakulnak a dolgok"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140528-szily-nora-interju-ordog-nora-musorvezetovel-es-nanasi-pal-fotomuvesszel.htmlA hétvégi Life.hu Csajfeszten mindkettejükkel találkozhatunk, de amúgy Nóri egy időre elbúcsúzik a stúdióktól. Legalábbis a tévéstúdiótól. Mert egy másik épp épül, szépül. A Nánási stúdió - viccesen szólva - gyerekbarát munkahellyé válik. Már régen szerettem volna velük egyszerre beszélgetni - végre sikerült! Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra angyali fehérben búcsúzott az RTL Klubtólhttp://www.life.hu/trend/20140525-ordog-nora-ruhaja-a-szombat-esti-laz-donto-adasaban.htmlÖrdög Nóra (és stylistja) szokásukhoz híven a nagy fináléra tartogatták a legfelejthetetlenebb ruhát. A Szombat Esti Láztól és egyben az RTL Klubtól búcsúzó műsorvezetőnő angyali fehérben jelent meg a színpadon. Azért a látványos kiegészítő most sem maradt el.Trend--Így romantikázik férjével Ördög Nórahttp://www.life.hu/intim/20140515-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-elarulta-hogyan-romantikazik-ferjevel-nanasi-pallal.htmlA Szombat Esti Láz műsorvezetője és szerelme figyel arra, hogy még kislányuk, Mici születése után se hanyagolják el egymást.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.