Nánási Pál szemével a világ: Pintér Tibor erőtől duzzadó izmai

fotózás Nánási Pál Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. 

Hogy, hogy nem, amikor Pintér Tibort fotóztam a minap, hirtelen minden nőnek, aki a stúdióban tartózkodott, éppen arrafelé lett dolga, ahol kattintgattunk. Persze nem csodálkoztam olyan nagyon, inkább behúztam én is a pocakomat... Íme, hölgyeim, lehet nézelődni! A további képekért kattints IDE.

Pintér Tibort Nánási Pál fotózta Forrás: Nánási Pál

Nánási Pál szemével a világ: Pirner Alma egyszemélyes kampánya a szoptatás melletthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160225-nanasi-pal-pirner-almat-fotozta-a-kisbabajaval.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Lenyűgöző aktképek Pirner Almáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150922-nanasi-pal-fotos-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnokot-fotozta-allapotosan-geometriai-formak-kozott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ - Őrült parti Ördög Nóri öccsének 30. születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150529-nanasi-pal-fotozta-ordog-norat-es-annak-occset-akinek-harmincadik-szuletesnapjan-buliztak.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: UV fény mellett UV-s testfestékkelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150331-nanasi-pal-uv-feny-mellett-uv-testfestekkel-festett-not-fenykepezett.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Ördög Nóra a tűzzel játszikhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150303-nanasi-pal-a-tuzes-ordog-norat-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Egy jó ügy érdekében a leukémiás gyermekekérthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150310-nanasi-pal-egy-nagyszeru-kezdemenyezes-melle-allt.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.