Megdöbbentő! Évekig terrorizálták és alázták Peller Mariannt

terror iskola megalázás Peller Mariann külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann megosztotta megrázó történetét. A műsorvezetőt évekig tartották lelki terrorban osztálytársai nap mint nap, ugyanis duci, fogszabályzós kislány volt. Sokáig tartott, mire túljutott a megrázkódtatásokon.

Ma már sikeres műsorvezető Peller Mariann, de általános iskolában nem tartozott a népszerű diákok közé. Sajnos őt kiközösítették az osztálytársai, amiért duci, szemüveges és fogszabályzós kislány volt. Minden nap terrorizálták és megalázták, ezeket a lelki sérüléseket sokáig tartott feldolgozni. Mariann Facebook-oldalán osztotta meg történetét.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Az évekig tartó kiközösítés miatt Mariann nagyon empatikus lett, és nehezen viseli, ha azt látja, a gyerekek bántják az egyik társukat, hiszen ő is átélte ezt egykor. "Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése.

Abban az évben minden nap közölték valamilyen módon, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki,

és aki kedves velem, az is csak szánalomból az. Mindenbe belekötöttek" - írta Mariann, aki még szerencsésnek tartja magát, amiért őt nem akarták megverni osztálytársai, mint a nővérét. A műsorvezetőt csak lelkileg terrorizálták. Nem csoda, hogy a ballagás számára maga volt a mennyország.

Peller Mariann (jobb) és nővére Forrás: Facebook/Peller Mariann

"A dühöt és haragot csak huszonéves korom körül tudtam elengedni" - vallotta a műsorvezető, aki szerint oka volt annak, hogy át kellett mindezt élnie. "Empatikusabb, kedvesebb lettem általa. Nem akarok elnyomni vagy bántani senkit, mert tudom, milyen érzés a céltáblára tűzve, rettegve várni a nyilakat" - véli Mariann, aki ma már hálás ezért a leckéért, és nem gondol haraggal egykori osztálytársaira.

Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--Esküvő előtt bővült Miley Cyrus és Liam Hemsworth családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160708-eskuvo-elott-bovult-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-csaladja-kiskutyat-vasarolt-a-kis-csalad.htmlJegygyűrűje után új családtagját is megmutatta az internet közönségének Miley Cyrus. Régi- új vőlegényével, Liam Hemsworth-szel együtt már hárman, sőt, időnként öten vannak. TV + SztárokAFPVaddisznónak pucsított Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-vaddisznonak-pucsitottak-a-kardashian-lanyok.htmlHoppá! Disznóságon kapták Kourtney Kardashian-t, aki mostanság a Bahamákon tengeti napjait, és nemcsak a kerek popsiját mutatta meg, hanem a cuki kis vaddisznóját is. TV + Sztárok--James Norton lehet az új James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-james-norton-lehet-az-uj-james-bond-a-sarmos-szinesz-eselyes-a-szerepre.htmlA brit fogadóirodák már tudni vélik, ki lesz őfelsége legújabb titkosügynöke. Hölgyeim, ő pedig nem más, mint Norton. James Norton. TV + Sztárok--Koós János elárulta, miért nincs jóban Bajor özvegyévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-koos-janos-elarulta-miert-van-rosszban-bajor-imre-ozvegyevel.htmlAz énekes eddig nem beszélt arról, hogy miért nincsenek már jó viszonyba Bajor Imre özvegyével, de most megtörte a csendet. TV + Sztárok--X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.