Peller Mariann interjúja Szinetár Dórával

Forrás: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub -
ezoterika interjú Peller Mariann Szinetár Dóra Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Szinetár Dóra vallott legmélyebb érzéseiről. Utazás a Lelked körül Peller Mariannal a Life TV-n, minden pénteken. 

Emlékszel rá, hogy mikor kezdett el foglalkoztatni a spiritualitás?

Ültem egy nyári estén a Balaton-parton, és figyeltem az égen a hullócsillagokat. Elkezdtem valahogy máshogy tekinteni arra a nagy, sötét valamire odafent, és hirtelen ráeszméltem, hogy ez nem csupán annyi, mint amennyinek látszik. Felfogtam, hogy valójában fogalmam sincs, hogy mi van ott, abban a felfoghatatlanul nagy és távoli messzeségben, és elkezdett iszonyatosan nyomasztani ennek a felismerése.

Hirtelen ráeszméltem, hogy ez nem csupán annyi, mint amennyinek látszik Forrás: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

Otthonról mit hozol a vallás tekintetében?

Egy rettentően vegyes családból származom. Miután megszülettem, édesapám egyik barátja eljött hozzánk látogatóba, én ott feküdtem a kis, rácsos ágyban, rám nézett, és azt mondta: „Jaj, de szép, kis judeo-germán!". De soha nem tartottunk egyetlen vallási ünnepet sem, kivéve a karácsonyt. A szüleim mindig arra neveltek, hogy legyek nyitott és elfogadó. Tudod, ahová az emberek a vallásokat torzították, és ahogyan az emberek ezeket használják, az elkeserítő.

Akkor ezért indultál el a buddhizmus irányába?

Igen, 16 évesen elmentem a józsefvárosi jógaklubba. Szimpatikus volt a számomra az, hogy ők tudomásul veszik, hogy mind a test, és mind a lélek létezik, és a kettőnek még köze is van egymáshoz. Később aztán lementem Szegedre egy jógatáborba, ahol egy indiai jógi tartott előadást. Aznap nagyon rosszul éreztem magam, és arra gondoltam, hogy ő minimum Buddha reinkarnációja, így egy kicsit reménykedve mentem oda hozzá, hogy ha valami bajom van, akkor ő azt biztosan megérzi majd. De nem mondott semmit, nem történt semmi. Elmentem hát az orvosi szobába, ahol szereztem egy lázmérőt, és kiderült, hogy 40 fokos lázam van. Belenéztem a tükörbe, és még én is láttam, hogy brutális tüszős mandulagyulladásom van. Akkor számomra óriási csalódás volt, hogy ez az ember ezt nem látta, nem érezte, és nem is gyógyított meg ott, helyben. Ezután kicsit alábbhagyott a lelkesedésem.

Jártál valaha jósnál vagy asztrológusnál?

Én nem szeretem azt, amikor megmondják nekem, hogy mi fog velem történni. Azt gondolom, hogy vagy veszettül elkezdek félni valamitől, ami meg se történne, vagy elkezdek várni valamit, ami aztán talán nem történik meg.

Én nem szeretem azt, amikor megmondják nekem, hogy mi fog velem történni Forrás: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

Szerinted egyszer élünk?

Nem, én abban hiszek, hogy ez a dolog nem 40 évvel ezelőtt kezdődött, és nem fog véget érni a halállal, ebben egészen biztos vagyok.

Volt olyan élményed, ami ezt alátámasztja?

Van egy olyan élményem, amit nem tudok mással magyarázni. Mindig is imádtam a delfineket, nem éltem soha tengerparton, és soha nem találkoztam velük testközelből. Amikor azt látom, hogy az állatok az orrukkal tolják az idomárokat, attól végem van, napokig tudnám nézni. Egyszer egy uszodában úsztam itt, Budapesten. Épp hanyatt feküdtem a vízen, lebegtem egy édesvizű medencében. De egyszer csak azt éreztem, hogy nem ott vagyok, ahol épp vagyok, hanem bejött valami emlék, ami különös módon nagyon hosszú ideig tartott. Valahol délen voltam, és sós volt a levegő, én úsztam egy medencében, nagyon kék volt a víz, és tudtam, hogy delfinek vannak körülöttem. Iszonyatosan jó érzés volt, annyira, hogy elvittem magammal ezt az emlékképet. Amikor évekkel később eljutottam egy delfinshow-ra, megláttam, hogy az idomár egy édesebb vizű medencében, de a sós tenger partján úszik a delfinekkel, fekszik a vízen, és a talpánál tolta egy delfin. Hirtelen összeúszott a valóság ennek az emléknek a képével, és rájöttem, hogy én erre emlékeztem, pedig ebben az életben én ilyet sose csináltam. Akkor azt éreztem, hogy talán ez lehetett a foglalkozásom egy előző életemben. Ráadásul, amikor 20 évvel ezelőtt először leszállt velem a gép Spanyolországban, kiléptem a reptérről az utcára, és olyan érzés kerített hatalmába, hogy hazaérkeztem.

De egyszer csak azt éreztem, hogy nem ott vagyok, ahol épp vagyok Forrás: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

Gyurkó Katalin védikus asztrológus ezúttal a Dóri és a szülei közti kapcsolat elemzésével kezdte a beszélgetést.

GYK: Látszik, hogy szoros kapcsolat fűz a szüleidhez, de ez elsősorban támogató kapcsolat. Bár biztos van itt is több, tanító jellegű energia. Azonban a gyerekeiddel nagy valószínűséggel párkapcsolati karmád van. Ez azt jelenti, hogy az előző életeid valamelyikében ők a párjaid lehettek.

SzD: Igen, a kisfiamat, amióta megszületett, úgy hívom, hogy szerelmem. Próbálok róla leszokni, mert nem egészen normális dolog ez, de valahogy reflexszerűen ez volt az első megszólítási forma, ami a számra jött.

GYK: Árulkodó. Ez azt is jelenti, hogy ha valakinek a gyerekével párkapcsolati karmája lehetett, annak a párjaival többnyire gyerek karmája van. Olyan párokat választ a lélek, akik előző életei során a gyerekei voltak.

PM: Ilyet éreztél valamelyik pároddal kapcsolatban?

SzD: (nevet) Előfordult, igen!

De a mostani férjem nem hiszem, hogy a gyerekem volt. Akkor inkább én voltam az ő gyereke.

A kisfiamat, amióta megszületett, úgy hívom, hogy szerelmem Forrás: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

Nagyon érdekes egyébként, mert nyilván nagyon sok mindent tanulunk egymástól. Tudom, hogy Zalán sok mindent tanult tőlem, főleg gyakorlati dolgokat, mert én gyakorlatias ember vagyok. De ha a valóban értékes dolgokat nézzük, akkor én biztos vagyok benne, hogy ha köztünk ilyen jellegű kapcsolat volt, akkor én voltam az ő gyereke. Mert ő annyi mindent tanít nekem a valóban fontos dolgok terén.

GYK: Úgy látom, hogy amikor kapcsolatban vagy (és azt gondolom, ritkán vagy egyedül), teljesen kívül helyezed magad a kapcsolaton, és képes vagy feloldódni a másikban. És szerintem olyan nő vagy, akit észrevesznek a férfiak.

SzD: A nőiségemet csak 30 éves koromtól kezdtem megélni. Amikor az édesapámmal eljutottam Monte-Carlóba, sétáltam az utcán, és döbbenetes élményt jelentett számomra, hogy a férfiak megbámultak, pedig nem is ismerhettek. Annyira jó élmény volt, azelőtt soha nem fordult ilyen elő, mert itthon mindig, amikor valaki megnézett, soha nem tudhattam, hogy azért néz, mert összekever Ábel Anitával, vagy azért, mert esetleg tetszem neki. Úgyhogy, ennek örülök, ha így van.

Peller Mariann Csonka Andrással beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170529-peller-mariann-csonka-andrassal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlVendégem ezúttal Csonka András volt a Life Tv-n futó új sorozatomban, ami az Utazás a lelked körül címet viseli. Olvassátok szeretettel Bandi őszinte kitárulkozását. Peller Mariann--Peller Mariann az agykontrollrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170531-peller-mariann-blog-agykontrollrol.htmlCsonka Bandi a családunk imádott, jó barátja. Áldott jó lélek, ritka tiszta ember, tiszta szándékkal, jóindulattal, empátiával és nyitottsággal. Jó pár évvel ezelőtt elvégzett egy agykontrolltanfolyamot. Peller Mariann--Peller Marann blogbejegyzése Muri Enikő és a halál kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-blogja-muri-enikorol.htmlAmikor belekezdtem a Muri Enikővel való beszélgetésbe, nem gondoltam volna, hogy egy gyönyörű, életvidám, fiatal lánnyal egy olyan mély, titkos, tabukkal teli témáról fogok hosszabban beszélgetni, mint a halál. Peller MariannPeller Mariann Muri Enikővel beszélgetett túlvilágról, halálról, félelmekrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-muri-enikovel-beszelgetett.htmlAz Utazás a lelked körül című műsoromban ezúttal Muri Enikő énekes-színésznőt láttam vendégül. A beszélgetés előtt én magam sem gondoltam volna, hogy miféle túlvilági tapasztalatai vannak ennek a fiatal lánynak... Peller Mariann--Peller Mariann és Polyák Lilla a mélypontokrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170517-peller-mariann-es-polyak-lilla-a-melypontokrol-meselnek.htmlLilla elmesélte, hogy életében fontos szerepet játszik a spiritualitás, jó ideje keresi a hiteles embereket, akikből sugárzik valami megfoghatatlan erő, amiből azonnal érzi az ember, hogy az illető többet ért a világ dolgaiból, mint ő maga. Peller MariannThinkstockPeller Mariann interjúja Steiner Kristóffal http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170505-peller-mariann-steiner-kristoffal-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEgyik kedvenc beszélgetőpartnerem a buddhizmus tanait követi – ezúttal Steiner Kristóf volt a vendégem a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsorban. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.