Utazás a lelked körül: Peller Mariann Dér Henivel beszélget

ezoterika interjú Peller Mariann Dér Heni Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Dér Henivel ültem le egy órácskára, és jót beszélgettünk nevelésről, hitről, kitartásról, álmokról és valóságról. 

Mit hozol otthonról, ami a hitet illeti?

Egy igazi, vidéki, zárt erkölcsű családi rendszerben nőttem fel, ahol megvannak a konzervatív értékek. Az édesapa az úr, ő a család feje. Ebbe születtem, és ebből kellett táplálkoznom a saját álmaim megvalósításához. Ezért tudtam ember maradni a média világában is, mert mindig tudtam az otthonról hozott értékekből meríteni. A nagyszüleim vallásosak, a szüleim inkább már csak megszokásból vitték tovább ezt a hagyományt. Minden vasárnap felöltöztem a szép ruhámba, és mentünk a templomba.

,,Egy igazi, vidéki, zárt erkölcsű családi rendszerben nőttem fel, ahol megvannak a konzervatív értékek. Az édesapa az úr, ő a család feje. Ebbe születtem, és ebből kellett táplálkoznom a saját álmaim megvalósításához." Forrás: Instagram/Dér Heni

Gyerekként ez nem volt nyűg?

Dehogynem, nem is értettem, miért kell ott ülni hidegben, melegben, minden körülmények között. Ez arra is jó volt, hogy rájöttem, mit és hogy nem szeretnék csinálni, amikor felnövök. Ettől függetlenül a mai napig, ha hazamegyek, természetesen megtisztelem őket azzal, hogy ugyanúgy elmegyek velük a vasárnapi misére. De én nyitottabb vagyok ennél. Hiszek abban, hogy nem véletlenül vagyunk itt, nem véletlenül vagyok én, aki vagyok. Nem véletlenül születtem ebbe a családba, és járok ezen az úton. Ezt a gondolkodást ötvözöm a pozitív szemlélettel, ami nagyon jó, hiszen így nem fogok semmit kudarcként megélni. Én mindent feladatként kezelek, nem problémaként.

És ha valami esetleg nem sikerül?

Akkor jön a B verzió! Minden tervre készítek A, B, C és D lehetőséget. Így biztos, hogy nem török össze, ha egyik vagy másik terv nem sikerül, akkor megyek tovább. Nem fecsérlek energiát arra, hogy dühös vagy szomorú legyek, inkább megoldandó feladatként tekintek a helyzetekre. Nagyon pici korom óta tudtam, hogy énekesnő szeretnék lenni.

Honnan?

Nem tudom. Ráadásul a családomtól olyan távol áll a zenei élet vagy énekesnői pálya, hogy édesapám el se tudta volna képzelni, hogy én ez legyek. Engem ez motivált, hogy ő totálisan ellenszegült. Minél jobban tiltakozott, annál erősebb lett bennem az elhatározás, de nem tudom, miért volt ez így. Most viszont már megköszönöm neki, lehet, hogy épp ez volt a dolga.

Gyerekként kimondtad, hogy mit szeretnél elérni. De előfordult, hogy esetleg más formában is kifejezésre juttattad?

Igen. Gyerekkoromban naplót vezettem, ami pár éve újra a kezembe került. Belelapoztam, és engem is meglepett, amit találtam benne. Azt írtam: bárcsak egyszer Magyarországon lehetnék ismert énekesnő! És családanya, két gyerekkel! Ezt is odaírtam. Leírtam, úgyhogy meg fog valósulni. Bár utána azt írtam, hogy ez úgyis csak hiú ábránd. De még akkor ki is húztam, mert zavart ez a negatív mondat. Negatív dolgokat nem szabad leírni, sőt, kimondani sem! Ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után sokkal több pozitív dolgot fogunk észrevenni, aztán teremteni.

,,Nagyon pici korom óta tudtam, hogy énekesnő szeretnék lenni" Forrás: Instagram/Dér Heni

Ezek ma egyre divatosabb technikák, például az agykontroll is ezt tanítja. De te ezt 8 évesen még nem tudhattad, úgyhogy azt gondolom, hoztad magaddal ezt a tudást.

Ezt már többen mondták nekem, de nem értettem, hogy miről beszélnek. Ezen soha nem gondolkodtam. Tény, hogy gyerekkoromban egyik barátnőmmel többek között azt játszottuk, hogy mondtunk egy számot, és ahhoz párosítottunk egy színt. Ezt aztán továbbvittük emberekre. Ezt évről évre fejlesztettük, míg végül felnőttként egy barátnőmnek is elmondtam, milyen színűnek látom. Ő megnézette az auráját, és kiderült, hogy ugyanazokat a színeket láttam, mint amit a vizsgálat kimutatott körülötte. Illetve nem is látom, hanem sokkal inkább érzem ezeket a színeket, de a hangulatokat is, vagy azt, hogy milyen árnyalatú az adott szín az illető körül.

Auralátó vagy?

Igen, és ez fejleszthető. Nyilván annak, akinek erősebb az energiája, és beszélgetek vele két percet, sokkal erősebben érzem a színeit.

Oké, akkor te most látod az én színeimet?

Igen, de neked már régebb óta látom, mert ez a tévén keresztül is ugyanúgy vibrál. Nálad nagyon sok zöldet látok, türkizt és egy pici narancssárgát most, de ez is tud változni a szerint, hogy milyen állapotban vagy. Ennek hasznát veszem egyébként a tanítás során is. Tudom, hogy például ez az egyik életfeladatom, hogy átadjak valamit, nemcsak a színpadon, hanem tanítás formájában is.

Heni a jövőről szóló jóslatokat fenntartással kezeli, mert nem szeretné, hogy bárki befolyással legyen a jövőjére. Azonban Novák László asztrológus eloszlatta a félelmeit.

NL: Ne aggódj, nem tehetem meg, hogy a jövő elmondásával befolyásoljalak. De most úgyis a jellemvonásaiddal foglalkozunk. Két lábbal állsz a földön, tudod, miért vagy itt, és jól fogadod a kritikát, ugyanakkor tanácsot is szívesen adsz. Van egy olyan férfias attitűdöd, amivel nem is vagy tisztában. Bár te azt hiszed, tudod ezt, de még annál is erősebb ez a dolog.

Heni a jövőről szóló jóslatokat fenntartással kezeli, mert nem szeretné, hogy bárki befolyással legyen a jövőjére Forrás: Instagram/Dér Heni

DH: Atyaég! Ember legyen a talpán, aki a férjem akar lenni! Sokat dolgozom ezen, és a női oldalt igyekeztem megszerettetni saját magammal. Mert bizony úgy neveltek, hogy a férfi az úr. Ha a családban gyerek született, akkor azt kérdezték, mi lett, gyerek vagy lány? Úgyhogy ezt nagyon jól látod.

NL: Amit még a lapokban látok, hogy te egy nagyon tiszta ember vagy, csak ezt elrejted előlünk, és jóval gáncsosabbnak, koszosabbnak mutatod magad, mint a valóság.

DH: Ez igaz! (nevet) Mert ezzel próbálok védekezni. Sokkal vagányabbnak mutatom magam, mint amilyen igazából vagyok. A párom mindig mondja is, hogy miért akarsz zsivány lenni? Azt hiszi mindenki, hogy rossz gyerek vagy! Közben meg nem is vagyok ilyen, de ez az imidzsem.

Peller Mariann kisebbik fiáról, Szilveszterről mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170725-peller-mariann-kisebbik-fiarol-szilveszterrol-mesel.htmlJanza Kata elmondása alapján biztos vagyok benne, hogy közte és kisfia között szorosabb lélektársi kapcsolat lehet. A lélektársság ugyanis nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető a párod, szerelmed lesz. Nagyon sokféle tud lenni ez a szeretetből és előző életekből hozott karma szálakból szőtt, elszakíthatatlan kapcsolat. Peller Mariann--Peller Mariann interjúja Janza Katávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170724-peller-mariann-interjuja-janza-kataval-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Janza Katát láttam vendégül a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller MariannOrigoPeller Mariann a meg nem született lelkekről mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170718-peller-mariann-a-meg-nem-szuletett-lelkekrol-karmarol-mesel.htmlSzandi elmesélte, hogy jó ideig megvolt a lehetősége egy negyedik gyermek születésének. Többször látta is maga előtt, hogyan nézne ki, hasonlítana a középső fiára, és az is meggyőződése, hogy ez a gyermek lány testben látta volna meg a napvilágot. Azonban a család és így, ennek a meg nem született léleknek a sorsa is másként alakult. Peller MariannOrigoPeller Mariann Szandival beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170717-peller-mariann-szandival-beszelgetett-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Szandi mesélt Istennel és a túlvilággal való kapcsolatáról az Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann testvérével, Peller Annával beszélget - rendhagyó interjúhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170710-peller-mariann-testverevel-peller-annaval-beszelget.htmlVitray tanár úr anno, azt tanította nekünk a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, hogy olyan emberrel, aki közel áll hozzánk, nem könnyű interjút készíteni. Mégis, szerettem volna megmutatni, hogy az én nővéremmel mikről és hogyan szoktunk beszélgetni, amikor egy kis időt együtt tölthetünk. Peller MariannThinkstockPapadimitriu Athina: "A testvérem 23 éves korában meghalt egy balesetben"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170703-interju-papadimitriu-athinaval.htmlEzúttal Papadimitriu Athina volt a vendégem a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban, amikor is a forgatás nem várt fordulatot vett: Athina testvérének a szelleme üzent nekünk. Peller MariannThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.