Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Epres Panni műsorajánló

Epres Panni Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann vendége ezúttal Epres Panni modell lesz. Panni intim titkokat árul el a fiatalabb énjéről, és jelenlegi családjáról is. Nézd vasárnap 16:30-tól a Life TV-t.

Peller Mariann a vallási vezetőkről, hittérítőkrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-peller-mariann-blogjaban-a-vallasi-vezetokrol-hitteritokrol-mesel.htmlKülönleges élmény volt számomra a Pokorny Liával való beszélgetés. Már az Utazás a lelked körül első évadába is nagyon szerettem volna meghívni, de akkor sajnos nem sikerült a rengeteg elfoglaltsága miatt. Ma már úgy gondolom, most kellett ennek a találkozásnak létre jönnie. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-pokorny-lia-a-vendeg-hitrol.htmlEzúttal Pokorny Lia volt a vendégem az Utazás a lelked körül című sorozatban. Peller MariannFotó: M.Schmidt János – OrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180328-arpa-attila-interju-peller-marianntol-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlBár jó érzésem volt, amikor felhívtam Árpa Attilát, hogy meghívjam az Utazás a lelked körül című műsorba, mégis meglepődtem, hogy szívesen eleget tett a meghívásomnak. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180322-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-kammerer-zoltan.htmlEzúttal Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. Fogadjátok szeretettel! Peller MariannOrigoPeller Mariann az elengedésrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180312-peller-mariann-az-elengedesrol-meselt-diossy-klarival-tortent-beszelgetese-kapcsan.htmlNem tudom, hogy létezik-e annál nagyobb fájdalom, mint amikor elveszítünk valakit, akit mindenkinél és mindennél jobban szeretünk. Dióssy Klárival megtörtént ez a tragédia. Klári azért jött el örömmel az Utazás a Lelked körül című műsorba, hogy meséljen erről a mai napig igen fájdalmas emlékről. Mert hiába telt el több mint tizenöt év a tragédia óta, az emlékek nem halványodnak. Hiába született meg azóta egy tökéletesen egészséges kisfiú, Máté, Klári második házasságából, ő most is azt mondja, két gyermeke van: egy itt, a Földön, egy pedig Angyalkává vált, és az égben van, de VAN. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Pásztor Erzsihttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180308-peller-mariann-pasztor-erzsivel-beszelgetett.htmlEzúttal Pásztor Erzsi, a Szomszédok Janka nénije volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő mesélt régi sérelmekről, családi viszonyairől és boldogságról. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.