Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Varga Viktor műsorajánló

Peller Mariann műsorajánló Varga Viktor Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktorról talán sok mindenkinek van véleménye. És ezek a vélemények talán sok esetben nem állnak összhangban a valósággal. Viktor Peller Mariann vendége lesz hamarosan az Utazás a lelked körül című műsorban, amelyben kendőzetlen őszinteséggel mesél önmagáról, múltjáról, jelenéről. 

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.

Peller Mariann: "A lélekenergia azonban teljes egészében nem jöhet vissza, ha már átkelt"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180516-peller-mariann-az-elhunytak-lelekenergiajarol.htmlSom-Balogh Edina alig várta, hogy vendége legyen az Utazás a lelked körül című műsornak. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180516-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-sombalogh-edina-interju.htmlEzúttal Som-Balogh Edina mesélt nekem sorsszerűségről, hitről. Fogadjátok szeretettel. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180514-vasary-andre-interju-peller-mariann-utazas-a-lelked-korul-musorban.htmlEzúttal Vásáry Andrét láttam vendégül Utazás a lelked körül című műsoroban. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút. Peller MariannOrigoPeller Mariann a különböző életutakrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-peller-mariann-a-kulonbozo-eletutakrol-es-mindenki-sajat-utjarol.htmlFalusi Mariann kortalanul energikus jelenség. Szeretem, hogy bátran játszik a szivárvány minden színével, ami a megjelenését illeti. Látszólag az életét is így éli. Ha teheti, utazik, világot lát, sokszor olyan helyekre is ellátogat, ahol nincs biztonságban a turista sem. De őt ez nem riasztotta vissza. A kíváncsiság, az élet minden formájának megismerésének lehetősége és vágya hajtotta. Túlzás nélkül, bejárta a világot, amit nagyon szeretett volna látni, megtapasztalni, oda elutazott, azt megnézte, megmászta, megkóstolta, sőt, kiélvezte minden cseppjét. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Trokán Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180507-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-trokan-nora.htmlEzúttal Trokán Nóra színművész volt a vendégem. Sok érdekes dolgot tudtam meg Nóri magánéletéről, az égiekhez fűződő viszonyáról. Olvassátok szeretettel! Peller Mariann--Peller Mariann: "Az érzelmi energiák lenyomatot hagynak bárhol, amerre járunk"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180420-peller-mariann-el-camino-jelentosegerol-nagy-sanyi-szinmuvesszel-valo-beszelgeteese-kapcsan.htmlAmikor felhívtam Nagy Sándor színművészt, azonnal igent mondott a meghívásomra, hogy jöjjön el a műsoromba, és beszélgessünk arról, ő miben is hisz. Sanyit régóta ismerem. Egy osztályban végeztek a nővéremmel a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ezért régi, családi jó barát ő a szememben. Peller MariannOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.