Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Szulák Andrea

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
asztrológia Peller Mariann energia Isten tarot Utazás a lelked körül sors Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eMeRTon-díjas énekesnő mindig is istenhívő volt, emellett azonban nagyon nyitottan áll minden sorselemzéshez, legyen szó asztrológiáról vagy akár a számára férfiakra jellemző energiákat mutató tarotkártyás személyiségelemzésről. Az utazás a lelked körül című sorozatomban ezúttal Szulák Andreával beszélgettem.

Peller Mariann: Hallgatsz a megérzéseidre?

Szulák Andrea: Egyre inkább. Erre oda kellett figyelnem, mert elég ösztönösen próbáltam élni. A tudatosság sajnos nem volt jellemző rám, ezért ideje volt, hogy jobban odafigyeljek az intuíciókra.

P. M.: Minél érezted utoljára, hogy ez most jó irány lesz?

Sz. A.: Sok mindennél, most nagyon impulzív időszakom van. Sok minden történik velem, körülöttem és bennem.

P. M.: Letennél néhány terhet? Mert a felismerések teherrel is járnak...

Sz. A.: Éppen ezt csinálom, nagy felszámolásban vagyok.

P. M.: Hogyan csinálod?

Sz. A.: Fizikai síkon, a gyakorlatban, épp lakóhelyváltoztatásban vagyok. A tárgyiasult múltat pakolom, dobozolom, kukázom ki, és égetem fel magam mögött, amire már nincsen szükségem. Nagyon komoly munka.

Szulák Andrea most nagyon impulzív időszakot él meg, sok minden történik körülötte Fotó: M. Schmidt János - Origo

P. M.: Így csinálsz helyet az újnak, csak mondom.

Sz. A.: Igen? Nem tudom, de a régire nincs szükség. Irgalmatlan mennyiségű papír, irat, fotó, amelyek a jövő számára nem hordoznak már jelentést, csak számomra értékek. Persze van, amit megőrzök, hiszen nemcsak rossz volt az én múltamban, akadt jó pár jó is.

P. M.: Hiszel abban, hogy van sors? Van valaki vagy valami, aki segít, irányít?

Sz. A.: Igen, nagyon. Én alapvetően istenhívő vagyok, ez egy nagyon érdekes párbeszéd a mindenható és énköztem. Ő megengedi nekem, hogy mást is belevonjak ebbe a hitrendszerbe, vagyis az intuícióimat. Túl azon, hogy azt gondolom, van egy nagyon erős gondviselés, ami engem terel, de ezeket az üzeneteket meg is kell tudni hallani, ez pedig nehéz. Ebben szoktam segítséget kérni olyanoktól, akik tisztábban hallják nálam.

P. M.: Voltál már esetleg asztrológusnál is?

Sz. A.: Bizony, szinte mindenhol jártam már. Talán csak látónál nem voltam, attól egy picit tartok. De asztrológushoz nagyon régóta járok, bár sajnos az én igazi, komoly támaszom már nem él. Érdekes, de pont akkor ment el, amikor a kislányom megfogant. Azóta voltam más asztrológusnál, de valahogy nem éreztem ugyanazt a kapaszkodórendszert, amit ő ki tudott építeni. Ő ugyanis nem jósol, csak útjelző táblákat helyez el, és rajtunk múlik, hogy azokat figyelembe vesszük, vagy sem. Azóta nem találtam olyan embert, aki ennyire tűpontosan tudta volna lerakni nekem az útjelző táblákat. De van egy jósom, egy fantasztikus csajszi, tele élettel, dögös nő. Ő nagyon jól látja a körülöttem zajló dolgokat.

P. M.: Hiszel abban, hogy neked feladatod van ebben az életben?

Sz. A.: Sokáig hittem.

Szulák Andrea nagyon régóta jár asztrológushoz Fotó: M. Schmidt János - Origo

P. M.: Mi történt?

Sz. A.: Megöregedtem... Nem, de sokáig hittem, hogy annak van valami jelentősége, hogy előadóművész vagyok. Én ezzel adni szerettem volna, örömöt okozni, elemelni a hétköznapokból az embereket. De a világ olyan mértékben pörgött fel, és olyan ingereket ad és vár el az emberektől, hogy elbizonytalanodtam. Vajon kell még ez? Amikor elmegyek koncertezni, akkor persze rájövök, hogy igen, kell, mégis úgy érzem, hogy ez változóban van. Az én küldetéstudatom mostanra inkább gyakorlati síkra terelődött, ennek okán. Minden este csak azért imádkozom, hogy egészség legyen, és a választott hivatásom iránt érzett öröm megmaradhasson.

P. M.: Ezek szerint szoktál imádkozni. A konkrét imák szövegét mondod el, vagy inkább beszélgetsz istennel?

Sz. A.: Is-is. Sokszor előfordul, hogy imádkozom másokért is. Sőt mostanra a kislányommal együtt is szoktunk. Képzeld, magától tanulta meg az imádságot. Bár hívő ember vagyok, de azért abban nem hiszek, hogy ha majd bedobok pénzt Szent Antalnak, akkor minden bűnömet meg is bocsájtják.

Andrea örömmel várta a Novák Lászlóval való találkozást és a tarotkártyás személyiségelemzést, mert tele volt kérdésekkel.

Novák László: Amit azonnal látok, hogy egy igazán tüzes nőről van itt szó, botok minden mennyiségben. Le sem tudod tagadni, ráadásul három férfialakot húztál. Tüzes vagy, és most nagyon szépen mondtam.

Sz. A.: Mondd nyugodtan csúnyán!

N. L.: Hát, igen, nagy energiák, nőket meghazudtolóan nagy. Amiről mindenki tud, hogy ez egy küzdő, harcos nő, de úgy tud küzdeni, hogy közben a játékossága megmarad. Pedig olyan, mintha vérre menne, de nem, mert képes vagy ezt úgy előadni, hogy játékos, könnyed maradsz.

Sz. A.: Eddig még nem öltem embert, pedig megérdemelték volna...

Novák László, Szulák Andrea és Peller Mariann Forrás: Instagram/mariannpeller

N. L.: De valahogy mégsem sértődnek meg rád! Van benned valami plusz.

Sz. A.: Talán a humor, igen.

N. L.: Jön a tudatalatti tartalmad, ami viszont nem egyszerű, egy erős tűzenergia. Ezt régi, harcos életekből hozod magaddal. Nem vagyok benne biztos, hogy mindig nő voltál, elnézve ezeket a lapokat.

Sz. A.: De kérlek, mondd, hogy most még az vagyok!

N.L.: Persze, biztos, hogy az vagy, de jóval több energiád van az átlagnál.

Sz. A.: Sajnos én ezt tudom, sőt, nem csak én, mindenki. Azért ez riasztja a férfiakat, ettől mindenki sikítva elszalad.

N. L.: A vakfoltod helyén az egyik legszuperebb lap van a tarotban. Nagyon erős, mágus jellegű lap. Képes vagy nagy tettek végrehajtására anélkül, hogy tudatában lennél ennek, mert ez a vakfoltod. Biztos, hogy érzékeled, de nagyobb volumen van ott annál, mint amire te gondolsz.

Sz. A.: Ez miben manifesztálódik?

N. L.: Például abban, hogy olyan dolgok történnek meg veled, amikre nem is gondoltál volna, hogy ez megtörténhet. Vagy utólag megdöbbensz azon, amit alkottál.

Sz. A.: Lehet, hogy egy kicsit alulértékelem magam?

N. L.: Könnyen lehet. De ezért van jó helyen, mert ennek a brutális képességnek nem vagy tudatában, így soha nem leszel sok.

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Marton Adriennhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190812-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-marton-adrienn.htmlAz egykori szépségkirálynő egy nagyon hosszú kapcsolat lezárása után találkozott először későbbi férjével. Bár nem akart rögtön belemenni egy újabb komoly kapcsolatba, egy érzés közbeszólt. A sorsszerűségről és a lelki társi kapcsolatok elképesztő mélységéről is beszélgettünk Adrival az Utazás a lelked körül című sorozatomban. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Ábrahám Edithttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190811-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-abraham-edit.htmlEditnek már egészen kicsi korában is az élete része volt a szereplés, így beszélgetésünkben elkerülhetetlen volt a sorsszerűség, sőt még a reinkarnáció témája is. Az utazás a lelked körül című sorozatomban ezúttal Ábrahám Edittel beszélgettem. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190801-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-zimany-linda.htmlAz egykori Miss Balaton nagyszülei által vallásos nevelést kapott, mégis sok mindenben hisz a templomban tanultakon túl is. Személyiségfejlesztésről, ikerlángokról, sorsszerűségről és lélekvándorlásról beszélgettünk Lindával az Utazás a lelked körül című sorozatomban. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Hajdu Stevehttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190715-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-hajdu-steve.htmlBár Steve szeret két lábbal a földön járni, nagyon is nyitott a spiritualitásra. Egykori osztálytársától hallott először a transzcendentális meditációról, ami teljesen megváltoztatta az életét. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Dolhai Attilahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190630-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-dolhai-attila.htmlA Jászai Mari-díjas színész vallásos családban nőtt fel, az otthonról hozott értékeket pedig a mai napig nagyra becsüli. Vallásról, gyászról és a hit erejéről beszélgettünk Attilával az Utazás a lelked körül című sorozatomban. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20190611-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannnal-interju-pasztor-anna.htmlAnnához saját bevallása szerint pont annyira áll közel a spiritualitás, mint amennyire taszítja is. Erről az ellentmondásról és az univerzum rajta keresztül küldött üzeneteiről is beszélgettünk az Utazás a lelked körül című sorozatomban. Peller MariannFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.