Terézanyu szerint a világ - Magyar anya nem svéd anya

Terézanyu női kvóta Rácz Zsuzsa meztelen Tilla Till Attila Heller Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Népszavazás női kvótáért a parlamentben - Rácz Zsuzsa írása.Sajátságos, de kétségtelenül hatásos módját választotta Tilla és Heller Ágnes a figyelemfelkeltésnek. És erről természetesen Terézanyunak is megvan a véleménye - eredeti ötletekkel kiegészítve...


















Hogy jön mindez a parlamenti kvóta ügyéhez?
Aki nincs benne a klubban, az ne csodálkozzon, ha tojnak a fejére: könnyen kiszolgáltatottá válhat, majdnem annyira, mintha meztelen lenne. Ha végre több nő lenne a parlamentben, nem lehetne állandóan manipulálni a gyeddel meg a gyessel, nem lehetne lesöpörni az asztalról a hiányzó óvodai és bölcsődei helyek problémáját, az otthonszülés kérdését, a részmunkaidős foglalkoztatás hiányát, és még sorolhatnám. Na, és akkor mi van, ha nem hívnak meg a fiúk a klubba?
Semmi. Demokrácia van, mi nők vagyunk többségben - 55%! -, megszavazzuk, és slussz-passz, ugye?!

Addig is, amíg lesz végre elég nő a parlamentben, én szeretném, ha november 26-án megünnepelnénk az Országházban az Anyaszült Napot.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



Csak a respekt és a rend kedvéért, hiszen honatyáinkat is anya szülte. Plusz hadd érezzék át azt, amit Tilla, amikor bevállalta a jó ügyért a pucérsággal járó figyelmet és kiszolgáltatottságot.
Az Anyaszült Napon mind a 352 férfi képviselő önként, egy szál f.-ban interpellál.
Kíváncsi vagyok, képesek lesznek-e pucéran is ugyanolyan magabiztossággal szajkózni azt, amit szoktak, például hogy "Magyarország nem Skandinávia, itt az asszonyok szeretnek otthon lenni!", vagy azt, hogy "A gyermektelen párok adózzanak!", vagy a kedvencemet: "Kötelező házastársi hűséget!"
Ha elég tökösek lennének a honatyáink, akkor ők is oda mernének állni csupaszon a kamerák elé, és ezt mondani: Lányok, asszonyok, let's club!

Honanyuk, unite!

Tippünk: http://terezanyu.hu/
Itt barátkozz Terézanyuval!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.