Ilyenek a nőt hülyítő szingli pasik! - Terézanyu írása

agglegény szingli George Clooney szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney-ba a fél világ bele van zúgva, a másik fele pedig nagyjából már megvolt a sármos színésznek, de a csábító jelenleg is agglegény. Vajon mi az örök szingli pasik titka, és mi nők, miért meneküljünk tőlük, ha mégis becserkésznek bennünket? Rácz Zsuzsa heti jegyzete.




"Arra vágytam, hogy valaki úgy értsen meg, mint te." "Megtaláltam egy régi fényképedet a neten, micsoda bombázó voltál már akkor is! És csak előnyödre változtál. Nem is értem, hogy maradhat egy ilyen lány magára."




"De az mindegy, biztosan nem szereti, én meg nem akarom sürgetni, majd megérik benne az elhatározás. Nyilván nem is élnek együtt, különben hogy tudna fél éjjel SMS-ezni velem?!"



Thinkstock
Thinkstock

Mi csajok erre pofákat vágtunk, láttunk már elég meggyfán elég pókot, olyan pasikat, akik sportot űznek abból, hogy hülyítik a nőket. De még csak ez után következett a feketeleves: egy nyári hétvégén a pasi bulit rendezett és meghívta a barátnőnket is, velünk együtt.

A tágas, szépen berendezett pecóban nyoma sem volt nőnek. Még a fürdőszobát is tüzetesen megvizsgáltam, mint Sherlock Holmes, de sehol egy beszáradt körömlakk, sminklemosó pamacs vagy agyonfaragott szemceruza, márpedig ahol nő él, ott ezek mind fellelhetőek. De a barátaink váltig állították, hogy a nő igenis létezik. Csak éppen a pasi minden buliról elküldi. Gyanakodni kezdtem, hogy ilyenkor talán a hatalmas, beépített gardróbszekrénybe parancsolja be. Egy óvatlan pillanatban be is nyitottam, és ott találtam: nem a nőt, de ruháinak és blúzainak parfüm illatú tömkelegét.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!







Thinkstock
Thinkstock

Egyszer úgy alakult, hogy egy estébe nyúló munkahelyi megbeszélésük egy romkocsmában végződött, és mi is csatlakoztunk a társasághoz. Hogy hogy nem, Rozi plátói szerelme mellé ültem. A mobilja az asztalon hevert, kétpercenként kapta fel és pötyögött be egy SMS-t. Éppen ráláttam a kijelzőre: "Megtaláltam egy régi fényképedet a neten, micsoda bombázó voltál már akkor is! És csak előnyödre változtál. Nem is értem, hogy maradhat egy ilyen lány magára."

A fickó természetesen nem a barátnőmnek, hanem egy másik lánynak küldte az üzenetet - szintén az asztaltársaságból. Rozi barátnőmnek, hosszas tépelődés után, elmondtam, mit láttam. Szegény, majd' belebetegedett, ő is kénytelen volt szembesülni azzal, mit művel a pasi: hogyan hülyít több nőt egyszerre, miközben még otthon a gardróbban is várja a beépített csaja. Emlékszem, dühös voltam Rozira is: miért vagyunk mi nők, ilyen naivak, hogy néhány kedves gesztust, bókot és vallomást egy életre szóló kapcsolat kezdetének hiszünk?

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!



Thinkstock
Thinkstock

Persze létezik az éremnek másik oldala is, a megrögzött hódítók gyakran kihívást jelentenek a nőknek, mondván, majd én megszelídítem, megmentem, megismertetem vele az igaz szerelmet. Legalább annyi esélyünk van rá, mint egy oroszlánt rávenni a vegetáriánus táplálkozásra.
Természetesen Rozinak is igaza volt, az elköteleződéstől való rettegés mögött valóban valamilyen trauma következtében kialakult súlyos önértékelési probléma áll (pl. pusztító anya-fia vagy apa-fia viszony, öröklődő családi minták, pl. apám is csalta anyámat), csak ez nem ad felmentést egy magát felnőttnek nevező embernek egy életen át.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



A kényszeresen hódító pasik, ha el is köteleződnek, néhány elfogyasztott sör után egy buliban általában így közelítenek a becserkészendő zsákmányhoz: nagyon szeretem és tisztelem a feleségemet, de nem nekem találták ki a monogámiát. Ezt hallván érdemes fejvesztve menekülnünk, ha kedves az életünk.

És végül: tisztelet a kivételnek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.