Steiner Kristóf: A legviccesebb szakítás története

anekdota barátság Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyenesen rajongok az anekdotákért. Imádom, amikor valaki - lehetőleg kissé spiccesen - belekezd egy történetbe, amely sok-sok éve esett meg vele, netán egy ismerősével, avagy az ismerős kolléganőjének a papájával... de a főhős személye, az anekdota szempontjából, igazán közömbös.


Forrás: Steiner Kristóf
Forrás: Steiner Kristóf

Szóval, Kincsi járt egyszer egy fiúval, aki olyan szinten volt higiénia-mániás, hogy egy alkalommal, mikor a szenvedélyes szeretkezést követően a lány kiugrott az ágyból, hogy lezuhanyozzon, a srác teli torokból rárivallt: "Papucspapucspapucs!!!" Kincsi már ekkor gyanította, hogy nem ezzel a fiúval fogja megülni a gyémántlakodalmát, ám azt nem sejtette, hogy a másnapi reggeli lesz az utolsó közös étkezésük.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!





Steiner Kristóf: Megmentőink, a mantrákhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110905-steiner-kristof-megmentoink-a-mantrak.htmlSteiner Kristóf: Gyerekkorom szellemeihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110826-steiner-kristof-gyerekkorom-szellemei.htmlSteiner Kristóf: Az élősködő félelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110822-steiner-kristof-az-eloskodo-felelem.htmlSteiner Kristóf: Szeresd a tested!http://www.life.hu/sztarszerzok/20110808-steiner-kristof-szeresd-a-tested.htmlSteiner Kristóf: Csókból születik a boldogsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110804-steiner-kristof-harcra-fel.htmlSteiner Kristóf: Mássz meg minden csúcsothttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110725-steiner-kristof-massz-meg-minden-csucsot.htmlSteiner Kristóf: Szellemi szeretők, filozofikus flörtökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110721-steiner-kristof-szellemi-szeretok-filozofikus-flortok.htmlSteiner Kristóf: Az utazó naplójahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110711-steiner-kristof-az-utazo-naploja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.