10+1 tipp, hogy örökre elűzd a narancsbőrt!

szauna narancsbőr testmozgás vegán Stőhr Gréta edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan szerencsés nő létezik, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Ez a téma nyáron még aktuálisabb, mint az év bármely időszakában, így nem árt kicsit foglalkozni vele. 

Az, hogy narancsbőrös vagy, vagy sem, nagyon sok mindenen múlik. A genetikán kívül számít például az is, hogy mennyit és mit edzel, hogyan étkezel és milyen az életmódod. Vannak azonban olyan szabályok, melyeket ha betartasz, egészen biztosan csökkentheted vagy akár el is tüntetheted a kínzó narancsokat a combodról. Ha kíváncsi vagy ezekre a tippekre, olvasd el Stőhr Gréta szuper javaslatait itt!

Különleges cukkinis finomság nyárra - megéri kipróbálni!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140723-greta-konyhaja-wokban-sult-cukkinis-kukoricapuffancsok.htmlA cukkini nemcsak rántva vagy grillzöldségnek kiváló: mutatunk egy olyan finomságot, ami vendágvárónak és nassolnivalónak is tökéletes, ráadásul egészséges is!Stőhr GrétaOrigoA répa mindenbe jó! Szuper tisztító ital nyárrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140715-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-repajuice-lenmagolajjal.htmlBár nyáron általában több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, mint az év többi részében, a hizlaló strandételek és a kerti partik nyomot hagynak az alakunkon. Ám tehetsz ez ellen, méghozzá egy finom és nagyon egészséges itallal!Stőhr Gréta--Isteni fogás, méghozzá spenótból!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140606-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-spenotos-spargas-quiche.htmlNem is hinnéd, mennyi finomságot készíthetsz az egyik legegészségesebb zöldségből, a spenótból!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.